Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα - Αυξημένη κίνηση, επί ποδός η Ελληνική Αστυνομία

Επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα - Αυξημένη κίνηση, επί ποδός η Ελληνική Αστυνομία
Μόνο από τις 6 το πρωί σήμερα έως τις 12 το μεσημέρι στην Αττική επέστρεψαν 15.985 οχήματα μέσω της Αθηνών - Κορίνθου και 7.926 από την Αθηνών - Λαμίας
Τον δρόμο της επιστροφής έχουν πάρει πλέον οι εκδρομείς του Πάσχα, με την κίνηση να είναι αυξημένη, καθώς μετά την μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς για σήμερα, πολλοί επέλεξαν να παρατείνουν για ακόμα μια μέρα την διαμονή τους στην περιφέρεια.
Σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκονται τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ αυξημένα είναι τα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών - Κορίνθου, με τα προβλήματα να ξεκινούν από το ύψος του Κιάτου και τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες έως τους Αγίους Θεοδώρους.
Ακόμη, προβλήματα θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί και στο οδικό τμήμα από τα Μέγαρα έως τη Νέα Πέραμο, ενώ καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας, όπου σημειώνονται μικρές καθυστερήσεις στα διόδια Αφιδνών.
Η κίνηση, όπως εκτιμά η Τροχαία, θα αυξάνεται και θα κορυφωθεί αργά το βράδυ.
Ήδη, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 6 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα 6/5 μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα (7/5) πέρασαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα συνολικά 112.975 αυτοκίνητα (65.756 από Αθηνών- Κορίνθου και 47.219 από Αθηνών - Λαμίας). Μόνο από τις 6 το πρωί σήμερα έως τις 12 το μεσημέρι στην Αττική επέστρεψαν 15.985 οχήματα μέσω της Αθηνών-Κορίνθου και 7.926 από την Αθηνών-Λαμίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης