Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βρέθηκε η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου - Το θρίλερ με την υγεία και την εξαφάνισή της

Βρέθηκε η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου - Το θρίλερ με την υγεία και την εξαφάνισή της
Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και αποφεύγει κάθε είδους επικοινωνία με το φιλικό και συγγενικό της περιβάλλον
Η ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου που παρέμενε άφαντη σχεδόν για ένα μήνα εντοπίστηκε από τι οικείους της.
Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η Espresso, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου για περίπου έναν μήνα δεν είχε επικοινωνήσει ούτε με φίλους της ούτε με γείτονες αλλά ούτε και με συγγενείς.
Μπορεί κάποιοι να χτυπούσαν το κουδούνι του σπιτιού της στο Μαρούσι για να μάθουν νέα της, όμως εκείνη ήταν άφαντη.
«Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί της, αλλά το τηλέφωνό της εδώ και πολλές μέρες είναι κλειστό, ενώ στο σταθερό δεν απαντά», ανέφερε γείτονας της Δέσποινας Στυλιανοπούλου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν αρχές Απριλίου όταν η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μετά και την τελευταία επίσκεψη του Σπύρου Μπιμπίλα στο σπίτι της, σταμάτησε να απαντά στα τηλεφωνήματά του.
«Έχω ανησυχήσει πολύ για τη Δέσποινα, γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε μου έλεγε πως έχει προβλήματα υγείας και ότι φοβάται πως δεν θα αντέξει», έλεγε πριν μέρες ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο και αποφεύγει κάθε είδους επικοινωνία με το φιλικό και συγγενικό της περιβάλλον.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης