Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Αρχηγός, η δική μου αλήθεια»: Ο Ζαγοράκης παρουσίασε το βιβλίο του στην Θεσσαλονίκη

«Αρχηγός, η δική μου αλήθεια»: Ο Ζαγοράκης παρουσίασε το βιβλίο του στην Θεσσαλονίκη

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου

Σχετικά Άρθρα

Την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Αρχηγός, η δική μου αλήθεια» των εκδόσεων «ΠΕΔΙΟ» πραγματοποίησε στο γεμάτο κινηματοθέατρο «Ολύμπιον» στη Θεσσαλονίκη ο Θοδωρής Ζαγοράκης.
Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου που πρωτοστάτησε στο έπος της κατάκτησης του Εuro, μοιράζεται κάποιες από τις δικές του αλήθειες, στο πρώτο του συγγραφικό πόνημα, 20 χρόνια μετά από το χρυσό καλοκαίρι του 2004.
Με τη βοήθεια και τον συντονισμό του δημοσιογράφου Σταύρου Σουντουλίδη, ο σπουδαίος βετεράνος ποδοσφαιριστής και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ξυπνά μνήμες και συναισθήματα στους ποδοσφαιρόφιλους -και όχι μόνο- μέσα από συναρπαστικές ιστορίες και προσωπικές μαρτυρίες.
Στο πάνελ συμμετείχαν ακόμη ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, ο προπονητής και βοηθός του θρυλικού Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, ο επί μακρόν διοικητικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου και ο αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής & Ηλεκτρονικής Δακυβέρνησης στον δήμο Θεσσαλονίκης, Κώστας Βασιλόπουλος, ενώ συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Τραπεζανίδης.
«Είναι μεγάλη μου τιμή που είστε εδώ και σας ευχαριστώ.
Αρχικά συγχαίρω τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν το πιο μάγκικο.
Το βιβλίο έχει πολλές ιστορίες από τον ΠΑΟΚ, την Εθνική και το εξωτερικό.
Ξεκίνησα από ένα μικρό χωριό, τη Λυδία Καβάλας, νομίζω ότι ήταν υποχρέωσή μου να μοιραστώ τις εμπειρίες που έζησα μέσα από το ποδόσφαιρο», ανέφερε στην έναρξη της ομιλίας του ο «Ζαγόρ».

Πλήθος κόσμου και από την γενέτειρά του, την Καβάλα

Με έντονη παρουσία του ΑΟΚ, έγινε στη Θεσσαλονίκη η παρουσίαση του βιβλίου του Θοδωρή Ζαγοράκη.
Παλαίμαχοι του ΑΟΚ αλλά και φίλοι του από την Καβάλα, παραβρέθηκαν στην παρουσίαση καθώς και ο πρόεδρός του, Γιάννης Διαμαντίδης.
zagor2.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης