Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Κέντρικ Ναν στο BN Sports: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο – Θα ήθελα να το γιορτάσουμε λίγο περισσότερο!»

Ο Κέντρικ Ναν στο BN Sports: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο – Θα ήθελα να το γιορτάσουμε λίγο περισσότερο!»
Όρεξη για… γλέντι είχε ο Κέντρικ Ναν μετά το τρόπαιο της EuroLeague, αφού δήλωσε στο BN Sports πως θα ήθελε να το χαρεί λίγο παραπάνω. Ωστόσο με τον στόχο του ευρωπαϊκού τίτλου να έχει υλοποιηθεί, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει στρέψει το βλέμμα του στο πρωτάθλημα για το οποίο ο Αμερικανός γκαρντ δείχνει συγκρατημένη αισιοδοξία.
Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Βρισκόμαστε στα… απόνερα του τελικού του Final Four της EuroLeague, όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης μετά από 13 ολόκληρα χρόνια μετά από μία εκπληκτική σεζόν.
Τώρα, οι «πράσινοι» κινούνται σε… ρυθμούς πρωταθλήματος και πρέπει να κάνουν στην άκρη τους πανηγυρισμούς και να στρέψουν την προσοχή τους στην Basket League και στην κατάκτησή της με τους τελικούς να απέχουν μερικά μόνο παιχνίδια μακριά.
Μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο Game 1 των ημιτελικών του πρωταθλήματος, όπου το «Τριφύλλι» επικράτησε με άνεση κι έκανε το πρώτο βήμα, ο Κέντρικ Ναν τέθηκε στην διάθεση του BN Sports μιλώντας τόσο για το πώς έζησε την κατάκτηση της EuroLeague, όσο και για τον στόχο του πρωταθλήματος.
«Νιώθω υπέροχα που κατέκτησα τη EuroLeague με τον Παναθηναϊκό κι ελπίζω να μπορούσαμε να το γιορτάσουμε λίγο περισσότερο. Ήταν τρελή η ατμόσφαιρα στην Αθήνα και σίγουρα δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Έχουμε παιχνίδια να παίξουμε μπροστά μας, αλλά ελπίζω να έχουμε και δεύτερο μέρος πανηγυρισμών», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ.

Διαβάστε περισσότερα στο BNSports.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης