Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Μανώλης Σάλιακας στο BN Sports: «Στη φιέστα είδα κόσμο να κλαίει και να τρώει το… χορτάρι του γηπέδου από τη συγκίνηση» (video)

Ο Μανώλης Σάλιακας στο BN Sports: «Στη φιέστα είδα κόσμο να κλαίει και να τρώει το… χορτάρι του γηπέδου από τη συγκίνηση» (video)
Η νέα σεζόν της Bundesliga θα ξεκινήσει με μία σημαντική προσθήκη, που έλειπε για χρόνια. Η Ζανκτ Πάουλι του Μανώλη Σάλιακα, «μάγεψε» στη Β’ κατηγορία και πήρε «πανηγυρικά» την άνοδο ως πρωταθλήτρια. Ο Έλληνας δεξιός μπακ μίλησε στο BN Sports για την τεράστια αυτή επιτυχία που έζησε από πρώτο χέρι, ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες άμεσης επιστροφής στα… πάτρια εδάφη. 

Συνέντευξη στον Άγγελο Κρεμαστό

Η Ζανκτ Πάουλι έκανε τα όνειρα των οπαδών της πραγματικότητα. Η ομάδα του Μανώλη Σάλιακα έσπασε τα… δεσμά της, από την Β’ κατηγορία του Γερμανικού ποδοσφαίρου και ως πρωταθλήτρια, ανέβηκε στη Bundesliga, μετά από 13 χρόνια «αποχής».

Ο Έλληνας μπακ ήταν και είναι, ένα από τα πλέον αγαπημένα παιδιά της κερκίδας, με τον Σάλιακα να πραγματοποιεί μία γεμάτη σεζόν, με 31 εμφανίσεις (δύο γκολ και δύο ασίστ), βάζοντας και με το παραπάνω το «λιθαράκι» του σε αυτή την τεράστια επιτυχία.

Ο Μανώλης Σάλιακας μίλησε στο BN Sports περιγράφοντας πως έζησε όλη αυτήν την εμπειρία του πρωταθλητισμού, τα πράγματα που αντίκρισε σε μία φιέστα γεμάτη δάκρυα και συγκίνηση, ενώ μίλησε και για τις πιθανότητες επαναπατρισμού του.

Η συνέχεια στο BNSports...

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης