Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ για δύο εκκενώσεις υπό κατάληψη κτιρίων σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα - Ρευματοκλοπή, κατασχέσεις, 8 προσαγωγές

ΕΛ.ΑΣ για δύο εκκενώσεις υπό κατάληψη κτιρίων σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα - Ρευματοκλοπή, κατασχέσεις, 8 προσαγωγές
Τα κτίρια αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι προέβησαν σε ενέργειες ασφάλισής τους
Σε 8 προσαγωγές προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, οι δυνάμεις της οποίας προχώρησαν σην εκκένωση δυο υπό κατάληψη κτιρίων σε Εξάρχεια και Άγιο Παντελεήμονα.
Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο εκτέλεσης σχετικών εισαγγελικών παραγγελιών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης και των Ο.Π.Κ.Ε.
Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 πανό, 28 ξύλινα κοντάρια, 8 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 9 κράνη, 11 τεμάχια υφάσματος, μπλούζα και γάντι.
elas2_23.JPG
Προσαγωγές

Παράλληλα, από συνεργείο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. διαπιστώθηκε ότι στο κτίριο στον Άγιο Παντελεήμονα λάμβανε χώρα ρευματοκλοπή, ενώ από τους αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε προσαγωγή 8 ατόμων, που εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση από αυτό.
Τα κτίρια αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, οι οποίοι προέβησαν σε ενέργειες ασφάλισής τους.
Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση, ενώ το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
elas3_10.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης