Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δεξιά στροφή για Μουζουράκη; Από πολέμιος των εθνικών επετείων, δηλώνει πλέον συντηρητικός και… αντισυστημικός

Δεξιά στροφή για Μουζουράκη; Από πολέμιος των εθνικών επετείων, δηλώνει πλέον συντηρητικός και… αντισυστημικός
Μεγάλη αλλαγή για τον γνωστό τραγουδιστή 
Σχετικά Άρθρα

Μεγαλειώδης η αλλαγή του Πάνου Μουζουράκη, γνωστού ηθοποιού και τραγουδιστή, ο οποίος από πολέμιος των εθνικών μας επετείων, εμφανίστηκε σε συνέντευξη για να δηλώσει συντηρητικός και… αντισυστημικός.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Πάνος Μουζουράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Όσα (δε) λέμε» και μίλησε στην Άννα Δρούζα για τις σχέσεις, αλλά και για το πώς η woke κουλτούρα και οι αλλαγές στο σύστημα τον έχουν κάνει να είναι περισσότερο καχύποπτος.
«Το να πέσω κάτω στα πατώματα για μια αγάπη δεν είναι ταπείνωση, είναι υποταγή. Το πιο δύσκολο για έναν “τέλειο” άνθρωπο είναι να νιώσει συμπόνια» είπε ο τραγουδιστής.
«Προσπαθώ να φτιάξω τη ζωή μου σε σχέση με τον Χριστό.
Τι θα έκανε ο Χριστός;» είπε και σε άλλο σημείο, έκανε μια αναφορά για το Nemo, που κέρδισε τη φετινή Eurovision, με τον Πάνο Μουζουράκη να σχολιάζει ότι:
«Νομίζω ότι έχω γίνει συντηρητικός.
Όταν διάβασα για το Nemo στη Eurovision, εκεί είπα “α, προσπαθούν να…”.
Αλλά εγώ δεν είμαι αντίθετος στη σεξουαλική απελευθέρωση.
Όταν το σύστημα στηρίζει κάτι, εγώ αρχίζω και υποψιάζομαι ότι για να γίνεται αυτό το πράγμα κάποιον συμφέρει και δεν είναι για το καλό της ανθρωπότητας, γιατί είμαι αντισυστημικός».
«Όταν τα παντελόνια ήταν σκισμένα επειδή υπήρχε μία εργατική τάξη που δεν μπορούσε να αγοράσει δεύτερο παντελόνι και αυτό το σκισμένο παντελόνι αντιπροσώπευε κάτι, όταν η επανάσταση γίνεται μόδα, έσκισε τα παντελόνια και στα πουλούσε ακόμη πιο ακριβά.
Και ξαφνικά όλοι γίνονται woke… νομίζεις ότι… γιατί η μόδα ξεπερνιέται αλλά η επανάσταση πιο δύσκολα καταπνίγεται» ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Τι έλεγε λίγα χρόνια πριν

«Γ@@ω την 28η Οκτωβρίου.
Είναι μια ηλίθια γιορτή, είμαστε κομπλεξικοί, είναι μια γιορτή για εθνικιστές (βρίζει) που πιστεύουν ακόμα σε αυτό το μεγάλο και σπουδαίο έθνος.
Όχι, κανονικά θα έπρεπε να πάρουμε τη σημαία και να τη κάψουμε.
Ένα ύφασμα είναι πως κάνεις έτσι;
Πότε ανακαλύφθηκε αυτή η σημαία;
Πότε τη ζωγραφίσανε αυτή τη μ@@ια;
Οι ένδοξες μέρες τις Ελλάδας ήταν του Δωδεκάθεου, τον χρυσό Αιώνα του Περικλή, τι σχέση έχει η σημαία με αυτό που συμβολίζει πραγματικά η Ελλάδα και με αυτό που είμαστε περήφανοι;
Η Ελλάδα που μετέδωσε τον πολιτισμό στο εξωτερικό και όλα αυτά!
Τίποτα δεν συμβολίζει!
Και να την κάψουμε… δεν χρειάζεται να την κάψουμε μπορούμε να την αφήσουμε εκεί να μουχλιάζει» είναι μερικά από αυτά που λέει σε βίντεο λίγα χρόνια πριν.
Σήμερα φαίνεται να έχει αλλάξει εντελώς απόψεις...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης