Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η Maria Goncharova – Ποια είναι η εκλεκτή του Ιβάν Σαββίδη

Νέα CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η Maria Goncharova – Ποια είναι η εκλεκτή του Ιβάν Σαββίδη
O Μάκης Γκαγκάτσης θα αναλάβει την ηγεσία της ΕΠΟ στις επικείμενες εκλογές
Σχετικά Άρθρα

Με δύο ανακοινώσεις της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για την αλλαγή στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου.
Έπειτα από 16 χρόνια, ο Μάκης Γκαγκάτσης αποτελεί παρελθόν, με σκοπό να αναλάβει την ηγεσία της ΕΠΟ στις επικείμενες εκλογές, με τη Maria Goncharova να αναλαμβάνει τη θέση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την ανάληψη των καθηκόντων από τη Maria Goncharova:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως μετά την αποχώρηση του Μάκη Γκαγκάτση, νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος (CEO) αναλαμβάνει η Maria Goncharova.
Η κυρία Goncharova είναι μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπεύθυνη για τα οικονομικά της εταιρίας από την πρώτη μέρα ανάληψης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Ιβάν Σαββίδη».

Κι εκείνη για τον Μάκη Γκαγκάτση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την αποχώρηση του Μάκη Γκαγκάτση από την ομάδα, μετά από 16 χρόνια σπουδαίας και αδιάλειπτης προσφοράς.
Ευχόμαστε στον Μάκη να ευοδωθούν όλα όσα ονειρεύεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο και το αποτύπωμά του να μείνει στην ΕΠΟ όσο ισχυρό μένει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Είναι τιμή για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, ένα στέλεχος που δημιουργήθηκε από εκείνη, να αναλαμβάνει το υψηλότερο αξίωμα του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Μάλιστα, με μακροσκελή δήλωσή του, ο Μάκης Γκαγκάτσης θέλησε να αποτυπώσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για όλα όσα έζησε στην Τούμπα αυτά τα 16 χρόνια.

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η παρουσία μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και με κατακλύζει μεγάλη μελαγχολία.
Έχω περάσει τα χρόνια μιας σχεδόν πλήρους ενηλικίωσης, 16 ολόκληρα χρόνια από τότε που αποδέχθηκα την πρόταση του Θοδωρή Ζαγοράκη να αναλάβω τη διεύθυνση των γραφείων.
Και πραγματικά από εκείνη τη μέρα ενηλικιώθηκα ως στέλεχος, ως ΠΑΟΚτσής, ως συνάδελφος και ως άνθρωπος ακόμη.
Η έλευση του Ιβάν Σαββίδη δεν άλλαξε μόνο ολόκληρη την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και τη δική μου.
Τον ευγνωμονώ που διέκρινε σε εμένα τη διάθεση και το σθένος να παλέψω δίπλα του για έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή, αλλά και για ένα ελληνικό ποδόσφαιρο αδέσμευτο, ανεξάρτητο, δίκαιο.
Τον ευγνωμονώ για τις ευθύνες που μου εμπιστεύθηκε, για την υπομονή και την επιμονή του να επιτευχθούν όσα στοχεύσαμε.
Οι τίτλοι που ήρθαν ήταν παρεπόμενο της ισχυροποίησης του ΠΑΟΚ, δεν ήταν ο αυτοσκοπός και ούτε ποτέ θα είναι για τον σύλλογο που εκπροσωπεί την προσφυγιά και τις χαμένες πατρίδες.
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους τους αφανείς ήρωες των γραφείων, τους υπαλλήλους, τα μέλη των διοικήσεων, όλο τον κόσμο με τον οποίο συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.
Σε αυτούς εναπόκειται η πίστη μου, πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον τρόπο που την έφερε στην κορυφή και να παραμείνει εκεί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον οργανωμένο και μη φίλαθλο του ΠΑΟΚ που μας στήριξε, μας συγχώρεσε, μας επαίνεσε ή μας έκανε κριτική με σεβασμό και εκτίμηση.
Πάνω από όλους ευχαριστώ την οικογένειά μου, τον πατέρα μου, την αγαπημένη μου μητέρα που τόσο πολύ μου λείπει και της οφείλω τα πάντα, τις αδερφές μου, την κόρη μου και τον γιο μου που δε με χαίρονται όσο θα ήθελα(ν) και τη σύζυγό μου για όσα πέρασε, για τη στήριξη που μου παρέχει από τα φοιτητικά μας χρόνια και εξακολουθεί να το κάνει.
Ζητώ συγγνώμη από όποιον άθελά μου αδίκησα και πλήγωσα, όλες μου οι αποφάσεις είχαν ως κοινό γνώμονα το συμφέρον του ΠΑΟΚ και μόνο.
Από το νέο μετερίζι, θα εργαστώ συνολικά για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας τον ΠΑΟΚ στην καρδιά μου, και γνωρίζοντας ότι το μόνο που χρειάζεται για να ανθίσει, είναι ένα πλαίσιο δικαιοσύνης και ισονομίας.
Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τον τεράστιο αυτό σύλλογο
και η αγάπη μου γι’ αυτόν από την πρώτη μέρα που διάβηκα το κατώφλι της Τούμπας σε ηλικία 8 ετών δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ.
Σας ευχαριστώ και εις το επανιδείν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης