Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κάλεσμα Χαρδαλιά για συμμετοχή στις ευρωεκλογές 2024: Αξίζει όλοι να πάμε για 5 λεπτά και να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα

Κάλεσμα Χαρδαλιά για συμμετοχή στις ευρωεκλογές 2024: Αξίζει όλοι να πάμε για 5 λεπτά και να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα
Σε 4.648 εκλογικά τμήματα και στους 66 Δήμους της Αττικής προσέρχονται 3.011.370 ψηφοφόροι
«Οι σημερινές εκλογές είναι σημαντικές. Αφορούν στην πορεία της πατρίδας μας στο αύριο! Τη θέση της στην Ευρώπη! Τον ρόλο της στα τόσο σημαντικά που συμβαίνουν γύρω μας. Η συμμετοχή όλων μας δίνει μήνυμα παντού! Για αυτό και αξίζει όλοι να πάμε για 5 λεπτά και να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα, όποια κι αν είναι η επιλογή μας», τόνισε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς.
Ο κ. Χαρδαλιάς ψήφισε, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τη μεγαλύτερη κόρη του, ενώ συνομίλησε με τους πολίτες που είχαν προσέλθει από νωρίς στο εκλογικό κέντρο και ενημερώθηκε από τους δικαστικούς αντιπροσώπους για την εκλογική διαδικασία.
Σημειώνεται ότι οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής από νωρίς το πρωί της Κυριακής 9/6 βρίσκονται στις θέσεις τους στο Συντονιστικό Κέντρο της Περιφέρειας που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας,για να διασφαλίσουν την ομαλότητα της εκλογικής διαδικασίας για 3.011.370 ψηφοφόρους, σε 8 εκλογικές περιφέρειες, 4.648 εκλογικά τμήματα και στους 66 Δήμους της Αττικής.
Επίσης, το Συντονιστικό Κέντρο της Περιφέρειας Αττικής στο ΣΕΦ είναι επιφορτισμένο για τη μετάδοση, το βράδυ της Κυριακής των εκλογικών αποτελεσμάτων από τους Δήμους όλης της Αττικής στο Υπουργείο Εσωτερικών, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «ΙΡΙΔΑ 2.0», το οποίο θα λειτουργεί επικουρικά ως παράλληλη δικλείδα ασφαλείας, ειδικά για την Αττική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης