Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο

Κανονικά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο
Oλοκληρώθηκε η κατεδάφιση της γέφυρας στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου
Σχετικά Άρθρα
Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στη Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα οι εργασίες που ήταν σε εξέλιξη στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού, μετά από το ατύχημα με το βυτιοφόρο που σημειώθηκε στις 7/6.

Κατεδαφίστηκε η γέφυρα

Μέσα σε δύο 24ωρα ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση της γέφυρας στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, που κρίθηκε επικίνδυνη μετά την ανατροπή, έκρηξη και ανάφλεξη του βυτιοφόρου που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου στην περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου.
Η απόφαση για την κατεδάφισή της ελήφθη μετά από αυτοψία της πολιτικής ηγεσίας και κλιμακίου της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και της παραχωρησιούχου εταιρείας, που μετέβησαν άμεσα στο σημείο, ενώ δρομολογήθηκαν και ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
gefira.JPG
Μετά την ολική καθαίρεση του κατεστραμμένου τμήματος της γέφυρας, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυτιακή 9/6, παραδόθηκε τα μεσάνυχτα στην κυκλοφορία μιας λωρίδας του κλάδου προς Ισθμό της Ολυμπίας Οδού και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης.
Την ολοκλήρωση της καθαίρεσης της γέφυρας, θα ακολουθήσουν οι διοικητικές διαδικασίες, προκειμένου να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν η αποκατάστασή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης