Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 22:00 λόγω εργασιών βαριά συντήρησης

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 22:00 λόγω εργασιών βαριά συντήρησης
Πώς μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά οι οδηγοί
Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσουν από απόψε, στις 22:00, στην Αττική Οδό, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης.
Έτσι, όπως ανακοινώθηκε, μέχρι τις 6 το πρωί της Κυριακής 16/6:
1. Κλειστός θα παραμείνει ο συνδετήριος κλάδος του κυρίως ρεύματος της Αττικής Οδού στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο με την Περιφερειακή Λεωφόρο Υμηττού από τη Σήραγγα Βριλησσίων.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:
- ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να κάνουν αναστροφή μέσω του Κόμβου Ανθούσας (Κόμβος 14) και να κινηθούν προς Ελευσίνα μέχρι τον Κόμβο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) μέσω του οποίου θα αναστρέψουν εκ νέου και θα κατευθυνθούν προς Περιφερειακή Υμηττού (οι παραπάνω αναστροφές στους κόμβους Ανθούσας και Πεντέλης, θα γίνονται χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων).
- ευθεία προς Αεροδρόμιο έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Παιανίας, όπου θα κάνουν αναστροφή στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στη συνέχεια θα κινηθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου (Κόμβος 16Κ), προς την Περιφερειακή Υμηττού.
- ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να εξέρχονται στην έξοδο προς Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15) όπου μέσω αυτής και της Λ. Μεσογείων θα μπορούν να κατευθύνονται προς τα γειτονικά με την Περιφερειακή Υμηττού Προάστια ή τα Νότια Προάστια ή και προς Αθήνα / Κέντρο.
2. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος στην Αττική Οδό από τη Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) προς το Αεροδρόμιο.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους ευθεία προς την Περιφερειακή Υμηττού στην κατεύθυνση προς Αθήνα, όπου θα κάνουν αναστροφή μέσω της εξόδου Υ3 Χολαργού – Αγίας Παρασκευής (ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης) και στη συνέχεια να κατευθυνθούν προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο.
3. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Κηφισίας (Κόμβος 11) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν, εναλλακτικά, είτε στην έξοδο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), είτε στην έξοδο της Λ. Κύμης (Κόμβος 10)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης