Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Μια φάση, μια στιγμή, μια πρόκριση... Σαμαράς!» - Η βραδιά που η Ελλάδα έφτανε στους «16» του Μουντιάλ 2014! (video)

«Μια φάση, μια στιγμή, μια πρόκριση... Σαμαράς!» - Η βραδιά που η Ελλάδα έφτανε στους «16» του Μουντιάλ 2014! (video)
Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που η Εθνική Ελλάδας βρέθηκε στην τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014. Από την βραδιά που χιλιάδες ελληνικές καρδιές πήγαν να... σπάσουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα ενάντια στην Ακτή Ελεφαντοστού, με τον «ψυχρό εκτελεστή», Γιώργο Σαμαρά, να παίρνει στις πλάτες του ένα έθνος και να το οδηγεί στους «16» του κόσμου! Η «Retro ιστορία» της ημέρας στο BN Sports, μια προσφορά της Interwetten!

Ήταν η τρίτη και... φαρμακερή συμμετοχή της Ελλάδας σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς η Εθνική μας κατόρθωσε να προκριθεί από τον όμιλο για πρώτη φορά στην ιστορία της. Για να συμβεί αυτό βέβαια, έπρεπε να «σπάσουν καρδιές» στο τελευταίο ματς του γκρουπ, απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού...

Στις 24 Ιουνίου του 2014 στο στάδιο Καστελάο της Φορταλέζα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε μονάχα ένα στόχο κόντρα στους Ιβοριανούς, τη νίκη. Η ήττα της πρεμιέρας από την Κολομβία με 3-0, καθώς και η «λευκή ισοπαλία» με την Ιαπωνία την δεύτερη αγωνιστική, δεν άφηναν πολλά περιθώρια στην ελληνική ομάδα. Ωστόσο, ούτε οι αντίπαλοί μας εκείνο το βράδυ ήταν αδιάφοροι, αφού χρειάζοταν τον βαθμό για να εξασφαλίσουν αυτοί την πρόκριση.

Η συνέχεια στο BNSports

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης