Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βάνα Μπάρμπα μετά τον σάλο στο «Μεταξά»: Δεν διέσπειρα εγώ τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο

Βάνα Μπάρμπα μετά τον σάλο στο «Μεταξά»: Δεν διέσπειρα εγώ τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, δήλωσε ότι "σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής που νοσηλεύονται ασθενείς με ανοσοκαταστολή ο διοικητής του νοσοκομείου περιέφερε γνωστή ηθοποιό στα τμήματα, φορώντας μάσκα
Τη δική της απάντηση στις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου, για διασπορά κορωνοϊού στο νοσοκομείο "Μεταξά" από γνωστή ηθοποιό δίνει η Βάνα Μπάρμπα παραδεχόμενη ότι αφορά την ίδια και σημειώνοντας ότι "θα μπορούσα κι εγώ να κόλλησα στο νοσοκομείο".
"Ήμασταν με τις μάσκες και μετά από 2-3 μέρες που προσπάθησα να κάνω άλλο ένα ραντεβού για προσωπικές εξετάσεις, είχα βγει ήδη θετική στον κορωνοϊό. Θα μπορούσα κι εγώ να κόλλησα στο νοσοκομείο", σημείωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Star η Βάνα Μπάρμπα και πρόσθεσε:
"Άρα πώς μπορεί να κατηγορούμαι εγώ που παντού είχαμε μάσκα, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μας έχει δει, στο Ογκολογικό, θα ήταν τόσο ανήθικο για μας".
Η ίδια ζήτησε να μείνει "έξω από τις κόντρες" και πρόσθεσε: "ποιος κόλλησε ποιον κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Βγάλαμε τη μάσκα την ώρα που ήμασταν οι δυο μας στο γραφείο του διοικητή και βγάλαμε μια προσωπική φωτογραφία".
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, δήλωσε ότι "σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής που νοσηλεύονται ασθενείς με ανοσοκαταστολή ο διοικητής του νοσοκομείου περιέφερε γνωστή ηθοποιό στα τμήματα, φορώντας μάσκα".
"Εκ των υστέρων απεδείχθη ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Βγάλαν και φωτογραφία χωρίς μάσκες. Τις επόμενες μέρες ο διοικητής νοσούσε με κορωνοϊό και άλλο προσωπικό. Ευτυχώς δεν υπήρχε μετάδοση στους ασθενείς", πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
Όπως ανέφερε η εφημερίδα "Espresso", η γνωστή κυρία του θεάτρου και της τηλεόρασης, η οποία έχει δημοσιοποιήσει πως δίνει μάχη με τον καρκίνο, είχε βρεθεί στο νοσοκομείο "Μεταξά" στις 10 Ιουλίου για αιματολογικές εξετάσεις. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεών της, προκειμένου να υποβληθεί σε ανοσοθεραπεία, υπεβλήθη και σε τεστ κορωνοϊού, ενώ κατά την παραμονή της στα αιματολογικά εργαστήρια φορούσε χειρουργική μάσκα για την αποτροπή διάδοσης του ιού. Ομως, στη συνέχεια ο αναπληρωτής διοικητής του "Μεταξά", που είναι γνώστης των social media, δέχθηκε την ηθοποιό στο γραφείο του και έβγαλε φωτογραφίες μαζί της δίχως να φορούν μάσκες, ενώ επισκέφτηκαν μαζί τμήματα του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεποστάζ, οι φωτογραφίες δεν εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο λόγω της έκθεσης του προσωπικού και, ευτυχώς, όχι των καρκινοπαθών ασθενών στον κορονοϊό. Τόσο ο ίδιος όσο και τουλάχιστον οκτώ εργαζόμενοι νόσησαν. Ωστόσο, η έξαρση των κρουσμάτων κρατήθηκε μυστική από τους ασθενείς, γιατί θα χαλούσε τη δημόσια… εικόνα του νοσοκομείου και προσωπικά του αναπληρωτή διοικητή του "Μεταξά", στο οποίο είχε βρεθεί ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης πριν από έναν μήνα, στις 17 Ιουνίου, εγκαινιάζοντας το πρόγραμμα "ΟΙΚΟΘΕΝ" για την κατ’ οίκον θεραπεία ογκολογικών ασθενών.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης