Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στην εντατική του «Υγεία» η Μαρινέλλα, με βαριά εγκεφαλική αιμορραγία - Κρίσιμη η κατάστασή της

Στην εντατική του «Υγεία» η Μαρινέλλα, με βαριά εγκεφαλική αιμορραγία - Κρίσιμη η κατάστασή της
Αγωνία για την υγεία της μεγάλης τραγουδίστριας
Σχετικά Άρθρα
Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Υγεία» νοσηλεύεται από το βράδυ της Τετάρτης 25/9 η Μαρινέλλα μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας της.
Σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που εξεδόθη κατά τη διάρκεια της νύχτας, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ.
«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.
Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.
Ο θεράπων ιατρός, Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Υπενθυμίζεται πως ήταν μόλις άρχισε να τραγουδάει το τρίτο τραγούδι του ρεπερτορίου της συναυλίας, το «Εγώ και εσύ» (Τα λόγια είναι περιττά) όταν κατέρρευσε στην σκηνή του Ηρωδείου. 

Αμέσως έσπευσαν δίπλα της, μέλη της ορχήστρας και κλήθηκε ο διασώστης ιατρός του Ηρωδείου, ενώ το κοινό παρέμεινε στις θέσεις του και χειροκροτούσε σε μια προσπάθεια να της δώσει θάρρος και δύναμη.
Η ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρείο που διαθέτει το Ηρώδειο στο μετασκήνιο του ρωμαϊκού θεάτρου για τις πρώτες βοήθειες, διατηρούσε τις αισθήσεις της, όμως παραπονιόταν για έντονο πονοκέφαλο. 
Ακολούθως διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Υγεία» για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Πηγές κοντά της αποκάλυψαν πως ήταν ευδιάθετη πριν από την έναρξη της συναυλίας και στο καμαρίνι της αστειευόταν με καλλιτέχνες και φίλους που την επισκέφθηκαν, παρά τη μεγάλη κούραση λόγω των πολλών προβών –με την τελευταία να έχει ολοκληρωθεί λίγο πριν ξεκινήσει το μουσικό αφιέρωμα στη μακρά πορεία της στο ελληνικό τραγούδι
Βγαίνοντας στη σκηνή με το «Καμιά φορά», το κοινό στο κατάμεστο Ηρώδειο την υποδέχτηκε με ένα θερμό χειροκρότημα.
Στη συνέχεια επέστρεψε στο καμαρίνι της και ξαναβγήκε συνεχίζοντας το καλλιτεχνικό πρόγραμμα χορεύοντας και τραγουδώντας, μέχρι την κατάρρευσή της.
Η συναυλία ακυρώθηκε.
φσασφδα.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης