Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τσάκος: Φιλικό με τους Νικς στο νέο ΣΕΦ

Τσάκος: Φιλικό με τους Νικς στο νέο ΣΕΦ
Οι μεγάλοι χορηγοί της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ μοίρασαν συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στους προέδρους της ομάδας
Το μεσημέρι της Τετάρτης (27/05) η οικογένεια Τσάκου είχε υψηλό έναν… υψηλό προσκεκλημένο στα γραφεία της εταιρίας τους.
Στο πλαίσιο του ΓΣ της ναυτιλιακής εταιρίας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός με εκπρόσωπο τον Νίκο Λεπενιώτη, πήγε την κούπα της Ευρωλίγκας στα γραφεία της ναυτιλιακής του Νίκου και Παναγιώτη Τσάκου.
Οι μεγάλοι χορηγοί της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ μοίρασαν συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στους προέδρους της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για τη μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης για τέταρτη φορά στην ιστορία της.
Παράλληλα, προέβησαν σε αποκαλύψεις, προανήγγειλαν πως το νερό «ΑρρένΑ» θα δώσει το όνομά του στο νέο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ αναφέρθηκαν και στο ενδεχόμενο διεξαγωγής φιλικού μεταξύ του Ολυμπιακού και των Νιου Γιορκ Νικς, των δύο ομάδων όπου η οικογένεια Τσάκου είναι χορηγοί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης