Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ιδρυτής Dogecoin: Δεν έχω καταλάβει γιατί τα κρυπτονομίσματα ανεβαίνουν... δημιουργήθηκαν για πλάκα

Ιδρυτής Dogecoin: Δεν έχω καταλάβει γιατί τα κρυπτονομίσματα ανεβαίνουν... δημιουργήθηκαν για πλάκα

Σε μια ανοιχτή επιστολή στο Reddit αυτήν την εβδομάδα, ο Markus έγραψε για την κρυπτογράφηση που ξεκίνησε πριν από χρόνια ως αστείο

 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανεβαίνουν τα κρυπτονομίσματα...
Αυτό ανέφερε ο ιδρυτής του Dogecoin, Billy Markus, ερωτώμενος για το αν το κρυπτονόμισμα που έφτιαξε μπορεί να φτάσει το 1 δολάριο.
Μια τέτοια εξέλιξη θα οδηγούσε την αποτίμηση του κρυπτονομίσματος υψηλότερα από τις πραγματικές εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες, όπως η Boeing, η Starbucks, η American Express, η IBM.
Το Dogecoin αξίζει αυτό;
"Αυτό δεν είναι κάτι που μπορώ να καταλάβω, πόσο μάλλον να απαντήσω", ανέφερε ο Billy Markus, συνιδρυτής και δημιουργός του Dogecoin, του ευμετάβλητου κρυπτονομίσματος που προκάλεσε πρόσφατα tweets από τον CEO της Tesla, Elon Musk, και τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Mark Cuban.

Ξεκίνησε για πλάκα...

Σε μια ανοιχτή επιστολή στο Reddit αυτήν την εβδομάδα, ο Markus έγραψε για την κρυπτογράφηση που ξεκίνησε πριν από χρόνια ως αστείο.
«Από ένα ανόητο αστείο έφτασε σε κάτι που αξίζει κάτι πολύ γρήγορα, και μια κοινότητα εξελίχθηκε γρήγορα, με πολλούς ανθρώπους και πολλούς νέους ανθρώπους, βάζοντας γρήγορα υπηρεσίες και υποδομές γύρω από αυτό», έγραψε ο Markus.
Ο Markus δήλωσε ότι δεν θα προχωρήσει σε αγορά Dogecoin, το οποίο αυξήθηκε κατά 2,327% τους τελευταίους 3 μήνες.
Ισχυρίζεται ότι έχει πουλήσει όλα τα Dogecoin του πριν από έξι χρόνια.
«Έδωσα και / ή πούλησα όλα τα κρυπτονομίσματα που είχα το 2015, όταν απολύθηκα και φοβόμουν για τη μείωση των εξοικονομήσεών μου εκείνη την εποχή", ανέφερε ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης