Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Ποιο Bitcoin… το κρυπτονόμισμα Fantom σε 38 ημέρες έχει σημειώσει ράλι 3.400%

Ποιο Bitcoin… το κρυπτονόμισμα Fantom σε 38 ημέρες έχει σημειώσει ράλι 3.400%
Τι είναι το Fantom (FTM);
Σχετικά Άρθρα

Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες κρυπτονομίσματα… οι περισσότεροι εστιάζουν στο Bitcoin.
Ωστόσο υπάρχουν και άλλα κρυπτονομίσματα τα οποία ξεχωρίζουν.
Μεταξύ αυτών το Fantom το οποίο σε 38 ημέρες έχει σημειώσει ράλι 3.400%.
Το Fantom με κωδικό FTM έχει τιμή 0,52 δολάρια και συνολική αποτίμηση 1,5 δισεκ. δολάρια… ωστόσο μόλις 38 ημέρες νωρίτερα είχε τιμή 0,025 δολάρια.
Η αποκεντρωμένη πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων Fantom (FTM) συνέχισε το εντυπωσιακό ράλι κατά 50% και την 1η Μαρτίου 2021, παρά την προσωρινή διακοπή του δικτύου για επτά ώρες.
Το Fantom εμφανίστηκε μεταξύ των 100 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων στην κατάταξη κεφαλαιοποίησης της αγοράς τον Ιανουάριο - τελικά σημείωσε αύξηση 5.000% από τα χαμηλά μηνών που κορυφώθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου 2021.
Από τότε, η κίνηση του κρυπτονομίσματος υποχώρησε, αλλά η αξία του έναντι του δολαρίου ΗΠΑ εξακολουθεί να είναι 3.400% υψηλότερη από ό, τι την 1η Ιανουαρίου.
Ωστόσο, το Fantom αποκλείστηκε έστω και για λίγο στις 25 Φεβρουαρίου.
Το Fantom είναι ένα blockchain όπου 39 κόμβοι επικύρωσης επιβλέπουν το σύστημα.
«Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 3.04 μ.μ. UTC, το Fantom Opera mainnet διέκοψε νέες επιβεβαιώσεις μπλοκ, οι οποίες οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή λειτουργίας.
Η βασική ομάδα προγραμματιστών έδρασαν αμέσως και συνέχισαν με επιτυχία το δίκτυο εντός 7 ωρών»
Η πρόσφατη άνοδος του Fantom οφείλεται στις εξελίξεις που σημειώθηκαν στον τομέα της διαλειτουργικότητας και της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης.
Το έργο ενσωματώθηκε πρόσφατα στο Multichain - ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο που γεφυρώνει διαφορετικά blockchain όπως το Ethereum και το Binance Smart Chain και επιτρέπει την ανταλλαγή χωρίς μεσάζοντα.

Τι είναι το Fantom

Τι είναι το Fantom (FTM);
Το Fantom είναι ένα είδος κρυπτονομίσματος, μια πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων (DAG) που παρέχει υπηρεσίες αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) σε προγραμματιστές που χρησιμοποιούν τον δικό τους αλγόριθμο
Το Fantom στοχεύει στην επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με πλατφόρμες έξυπνων συμβάσεων, συγκεκριμένα την ταχύτητα συναλλαγής, την οποία οι προγραμματιστές λένε ότι έχουν μειωθεί σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα.
Το Fantom Foundation, το οποίο επιβλέπει την προσφορά προϊόντων Fantom, δημιουργήθηκε αρχικά το 2018, με την κυκλοφορία του OPERA, του mainnet της Fantom, τον Δεκέμβριο του 2019.
Ποιοι είναι οι ιδρυτές του Fantom;
Το Ίδρυμα Fantom ιδρύθηκε από τον επιστήμονα υπολογιστών της Νότιας Κορέας Δρ Ahn Byung Ik.
Επί του παρόντος, ο διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας είναι ο Michael Kong.
Η ομάδα πίσω από το Fantom έχει εκτεταμένη εμπειρία κυρίως στον τομέα της ανάπτυξης blockchain

Τι κάνει το Fantom μοναδικό;

Η Fantom επιχειρεί να χρησιμοποιήσει έναν νέο μηχανισμό με βάση το μηδέν για να διευκολύνει το DeFi και τις συναφείς υπηρεσίες βάσει έξυπνων συμβάσεων.
Το Fantom ταιριάζει με το Ethereum, το έργο απευθύνεται σε προγραμματιστές που θέλουν να αναπτύξουν αποκεντρωμένες λύσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης