Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Στέλεχος της Goldman Sachs παραιτήθηκε αφού έβγαλε εκατομμύρια από το dogecoin

Στέλεχος της Goldman Sachs παραιτήθηκε αφού έβγαλε εκατομμύρια από το dogecoin
O McMahon αποχώρησε από την Goldman Sachs, με τις φήμες να αναφέρουν ότι κέρδισε εκατομμύρια από το dogecoin
Σχετικά Άρθρα
Την...καλή έπιασε υψηλόβαθμό στέλεχος της Goldman Sachs επενδύοντας σε dogecoin.
Πρόκειται για τον Aziz McMahon, managing director και επικεφαλής πωλήσεων για τις αναδυόμενες αγορές, με έδρα το Λονδίνο, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του, όταν έβγαλε εκατομμύρια από την επένδυσή του στο αμφιλεγόμενο κρυπτονόμισμα.
Εκπρόσωπος της Goldman Sachs, επιβεβαίωσε ότι ο McMahon αποχώρησε από την αμερικανική επενδυτική τράπεζα, στην οποία εργαζόταν τα τελευταία 14 χρόνια.
Ο εκπρόσωπος της Goldman δήλωσε ότι δεν γνώριζε για την επένδυση στο dogecoin.
Η εφημερίδα Guardian ανέφερε ότι ο McMahon έβγαλε τα χρήματα επενδύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό και δεν συμμετείχε σε trading κρυπτονομισμάτων για την Goldman Sachs.
Αν και δεν είναι γνωστά πολλά για το ποσό που φέρεται να έχει κερδίσει ο McMahon, η εφημερίδα επικαλείται  ανώνυμες πηγές που ισχυρίζονται ότι πρόκειται για «ένα σημαντικό ποσό».
Πάντως ο McMahon δεν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, καθώς οι πληροφορίες του Marketwatch αναφέρουν ότι θα ξεκινήσει το δικό του hedge fund.
To dogecoin, το κρυπτονόμισμα που ξεκίνησε ως...αστείο, έχει σημειώσει ένα ξέφρενο ράλι 10.000%, ωστόσο το Σαββατοκύριακο σημείωσε «βουτιά» 35%, μετά την εμφάνιση του Elon Musk στο Saturday Night Live, όπου το χαρακτήρισε «φασαρία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης