Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Medvedev: Η απαγόρευση των κρυπτονομισμάτων στη Ρωσία θα προκαλέσει το αντίθετο αποτέλεσμα

Medvedev: Η απαγόρευση των κρυπτονομισμάτων στη Ρωσία θα προκαλέσει το αντίθετο αποτέλεσμα
Ο διευθυντής του τμήματος οικονομικής πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, Ivan Chebeskov, πρότεινε τα κρυπτονομίσματα να μην απαγορευτούν, αλλά να ρυθμίζονται

Κατά της απαγόρευσης των κρυπτονομισμάτων τάχθηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας Dmitry Medvedev, παρότι κατανοεί τη θέση της Τράπεζας της Ρωσίας.
Ωστόσο, φοβάται ότι τυχόν απαγόρευση θα προκαλέσει το αντίθετο αποτέλεσμα.
Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας πιστεύει ότι το θέμα των κρυπτονομισμάτων πρέπει να αντιμετωπιστεί χωρίς την παρέμβαση του Συμβουλίου Ασφαλείας:
«Πιστεύω ότι εκπρόσωποι της Κεντρικής Τράπεζας και της κυβέρνησης της Ρωσίας θα το αντιμετωπίσουν με επιτυχία».
Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας σημείωσε ότι είναι εξοικειωμένος με τη θέση που έχει λάβει η Κεντρική Τράπεζα σε σχέση με τα κρυπτονομίσματα και την εξόρυξη - έχει «τους δικούς της λόγους, γνωστούς επίσης σε όλους».
«Αν και, για να είμαι ειλικρινής, όταν προσπαθούν να απαγορεύσουν κάτι, πολύ συχνά οδηγεί στο αντίθετο αποτέλεσμα», τόνισε ο πρώην πρόεδρος.
Την περασμένη εβδομάδα, ο Ivan Chebeskov, διευθυντής του τμήματος οικονομικής πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, πρότεινε να μην απαγορεύονται, αλλά να ρυθμίζονται τα κρυπτονομίσματα.
Αυτό θα διασφαλίσει τη διαφάνεια και θα προστατεύσει τους επενδυτές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης