Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Σαφείς και σταθερούς κανόνες για τα κρυπτονομίσματα ζητά ο CEO της Binance

Σαφείς και σταθερούς κανόνες για τα κρυπτονομίσματα ζητά ο CEO της Binance
Νέους αλλά σταθερούς και σαφείς κανονισμούς για τον κλάδο των κρυπτονομισμάτων, ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της Binance, Changpeng Zhao
Σχετικά Άρθρα
Νέους αλλά σταθερούς και σαφείς κανονισμούς για τον κλάδο των κρυπτονομισμάτων, υπό το φως των πρόσφατων εξελίξεων με την κατάρρευση του ανταλλακτηρίου FTX, ζήτησε ο διευθύνων σύμβουλος της Binance, Changpeng Zhao από το Μπαλί.
«Βρισκόμαστε σε μια νέα βιομηχανία, είδαμε την τελευταία εβδομάδα, τα πράγματα να τρελαίνονται στον κλάδο», δήλωσε ο Zhao στο περιθώριο της συνόδου των ηγετών της G20 στη σύνοδο κορυφής στο Μπαλί.
"Χρειαζόμαστε κάποιους κανονισμούς, πρέπει να το κάνουμε σωστά, πρέπει να το κάνουμε με σταθερό τρόπο".
Τα σχόλιά του έρχονται την ώρα που ομότιμοι και εταίροι του κλάδου της κρυπτογράφησης σκιαγραφούν βήματα για την αντιμετώπιση της κατάρρευσης του ανταγωνιστικού ανταλλακτηρίου FTX του Sam Bankman-Fried's.
"Νομίζω ότι ο κλάδος συλλογικά έχει ρόλο να προστατεύσει τους καταναλωτές, να τους προστατεύσει όλους. Έτσι, δεν είναι μόνο οι ρυθμιστικές αρχές. Οι ρυθμιστικές αρχές έχουν ρόλο, αλλά δεν είναι 100% δική τους ευθύνη", δήλωσε ο Zhao.
Το Σαββατοκύριακο, είχε γράψει στο Twitter ότι η Binance σταμάτησε να δέχεται καταθέσεις του κουπονιού FTT της FTX στην πλατφόρμα της και κάλεσε και άλλα ανταλλακτήρια να κάνουν το ίδιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης