Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Επιστρέφουν οι καταθέσεις στην Binance μετά τις εκροές 1,9 δισ. δολ.

tags :
Επιστρέφουν οι καταθέσεις στην Binance μετά τις εκροές 1,9 δισ. δολ.
Οι καταθέσεις επιστρέφουν και τα πράγματα φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί στην Binance
Οι καταθέσεις επιστρέφουν και τα πράγματα φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί στην Binance, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος την Τετάρτη, μία ημέρα μετά την απότομη αύξηση των αναλήψεων και την παύση ορισμένων συναλλαγών σε stablecoin.
Την Τρίτη, η εταιρεία δεδομένων blockchain Nansen δήλωσε ότι η Binance είχε καταγράψει αναλήψεις ύψους 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων τις τελευταίες 24 ώρες και ότι το ανταλλακτήριο δήλωσε ότι "προσωρινά διέκοψε" τις αναλήψεις του σταθερού νομίσματος USDC.
"Τα πράγματα φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί", έγραψε ο διευθύνων σύμβουλος Changpeng Zhao σε tweet. "Χθες δεν ήταν οι υψηλότερες αναλήψεις που επεξεργαστήκαμε, ούτε καν το top 5".
Τα 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια από αναλήψεις tokens που βασίζονται στο blockchain του ethereum σηματοδότησαν τη μεγαλύτερη ημερήσια εκροή σε διάστημα 24 ωρών από τις 13 Ιουνίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nansen.
Ο τρόπος με τον οποίο τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης, όπως η Binance και ο πτωχευμένος πλέον πρώην αντίπαλός FTX, χειρίζονται τις καταθέσεις των πελατών τους βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους χρήστες και τις ρυθμιστικές αρχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης