Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Bitcoin: Το μεγαλύτερο ανοδικό σερί από το ξέσπασμα της πανδημίας - Θα επιστρέψουν οι μεγάλοι «παίκτες»

Bitcoin: Το μεγαλύτερο ανοδικό σερί από το ξέσπασμα της πανδημίας  - Θα επιστρέψουν οι μεγάλοι «παίκτες»
Το μεγαλύτερο token στον κόσμο σημειώνει άνοδο για εννέα συνεχόμενες ημέρες
Σχετικά Άρθρα
To μεγαλύτερο ανοδικό σερί από το ξέσπασμα της πανδημίας της covid-19 διευρύνει το Bitcoin, σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τα κρυπτονομίσματα.
Το μεγαλύτερο token στον κόσμο σημειώνει άνοδο για εννέα συνεχόμενες ημέρες, το μεγαλύτερο σερί από το 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε το Bloomberg.
Το Bitcoin πρόσθεσε περισσότερο από 10% αυτό το μήνα.
Το δεύτερο μεγαλύτερο token, το Ether, ;έχει ενισχυθεί 17%.
Το Bitcoin σημείωνε άνοδο 4% και διαπραγματευόταν στα 18.258 δολάρια ΗΠΑ στις 10.15 π.μ. ώρα Σιγκαπούρης. Ο αιθέρας σκαρφάλωσε πάνω από 4 τοις εκατό, ενώ το Avalanche σημείωσε άλμα περίπου 9 τοις εκατό.
Τα στοιχήματα ότι ο πληθωρισμός επιβραδύνεται και ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ θα επιβραδύνει τον ρυθμό αύξησης των επιτοκίων έχουν βοηθήσει κάθε είδους περιουσιακά στοιχεία στις αρχές του 2023.

Θα επιστρέψουν οι μεγάλοι «παίκτες»

Για το Bitcoin, τα πρόσφατα κέρδη έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την περσινή πτώση κατά περισσότερο από 60% εν μέσω μιας σειράς προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρρευσης του χρηματιστηρίου FTX.
"Τα περιουσιακά στοιχεία κινδύνου έχουν κάνει ράλι, νομίζω, για τον λόγο ότι το τελικό ποσοστό έρχεται αργά αλλά σταθερά στο προσκήνιο και η τοποθέτηση ήταν πτωτική και μεταβατική, πράγμα που σημαίνει ανοδική βραχυπρόθεσμη δράση των τιμών", δήλωσε ο Michael Purves, ιδρυτής της Tallbacken Capital Advisors.
Τα θεσμικά όργανα μπορεί να κάνουν μια επιστροφή μόλις ξεκαθαρίσουν τα ζητήματα στην αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα με τη Noelle Acheson, συγγραφέα του ενημερωτικού δελτίου Crypto Is Macro Now.
"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μεγάλοι παίκτες θα επιστρέψουν στην αγορά όταν οι προοπτικές είναι λιγότερο σκοτεινές, ωθώντας προς τα πάνω τις συναλλαγές και επίσης την τιμή", έγραψε σε σημείωμά της αυτή την εβδομάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης