Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Κρυπτο - Φάλαινες αγοράζουν 52 εκατομμύρια κρυπτονομίσματα Avalanche (AVAX)

Κρυπτο - Φάλαινες αγοράζουν 52 εκατομμύρια κρυπτονομίσματα Avalanche (AVAX)
Τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε μια έξαρση της δραστηριότητας των φαλαινών στο οικοσύστημα του AVAX

Στις πρόσφατες μεταβολές της αγοράς κρυπτονομισμάτων, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το Avalanche (AVAX). Παρά την αξιοσημείωτη πτώση της τιμής του AVAX και συγκεκριμένα κάτω από το όριο των 50 δολαρίων, η συμμετοχή φαλαινών με την αγορά πάνω από 52 εκατομμύρια AVAK tokens, σηματοδοτεί μια πιθανή στροφή για το περιουσιακό στοιχείο.

Το Avalanche προσελκύει την προσοχή των φαλαινών

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε μια έξαρση της δραστηριότητας των φαλαινών στο οικοσύστημα του AVAX. Οι μεγάλοι επενδυτές της αγοράς κρυπτονομισμάτων, στους οποίους θα μπορούσαμε να κατατάξουμε εκείνους που διαθέτουν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε AVAX, προέβησαν σε επιπλέον αγορά ύψους 52 εκατομμυρίων token, φτάνοντας σε μια συνολική αποτίμηση που ξεπερνά τα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτή η εισροή επενδύσεων υπογραμμίζει την εμπιστοσύνη που έχουν αυτές οι φάλαινες στις μακροπρόθεσμες δυνατότητες του Avalanche και στην ικανότητά του να προσφέρει σημαντικές αποδόσεις.
Μάλιστα, ένα από τα χαρακτηριστικά για τα οποία ξεχωρίζει το Avalanche είναι η ανεξαρτησία του από τις ευρύτερες τάσεις της αγοράς, ιδίως από το Bitcoin. Με συντελεστή συσχέτισης μόλις 0,17, οι κινήσεις των τιμών του AVAX παρουσιάζουν σχετικά χαμηλή εξάρτηση από τις διακυμάνσεις του Bitcoin. Αυτή η ανεξαρτησία όχι μόνο διαφοροποιεί τα χαρτοφυλάκια των επενδυτών, αλλά ανοίγει επίσης δρόμους για πιθανή αύξηση των τιμών ανεξάρτητα από την πορεία του Bitcoin.

Για τον λόγο αυτό, οι αναλυτές είναι αισιόδοξοι για την πορεία της τιμής του AVAX. Μια πρόβλεψη τιμής υποδηλώνει πιθανή άνοδο 23,5% από την τρέχουσα τιμή διαπραγμάτευσης των 44,94 δολαρίων, με στόχο τα 60 δολάρια στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, η επίτευξη αυτού του στόχου εξαρτάται από την ικανότητα της AVAX να ξεπεράσει τα βασικά επίπεδα αντίστασης στα 50, 53 και 58 δολάρια.

Ποια άλλα κρυπτονομίσματα αγοράζουν οι φάλαινες;

Ενώ το Avalanche συγκεντρώνει σημαντική προσοχή από τις φάλαινες της αγοράς κρυπτονομισμάτων, μερικά νέα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα φαίνεται επίσης να προσελκύουν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον. Άλλωστε, τα νέα crypto coins παρουσιάζουν υψηλότερες προοπτικές για μεγάλες αποδόσεις στους πρώιμους επενδυτές.
Αναζητώντας τις επενδυτικές τάσεις σε νέα κρυπτονομίσματα καθώς επίσης και τη συμπεριφορά των φαλαινών του Avalanche, εντοπίσαμε δύο έργα στον χώρο των crypto Που φαίνεται να προσελκύουν έντονο ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε μερικές πληροφορίες για το καθένα.

Dogecoin20 – Ένα meme coin με δυνατότητα staking

Το Dogecoin20 (DOGE20) είναι ένα νέο κρυπτονόμισμα που βασίζεται στην αλυσίδα μπλοκ του Ethereum και αποτελεί μια καινοτόμο εκδοχή του αγαπημένου Dogecoin. Συνδυάζει τη γοητεία των memes και τη δύναμη της κοινότητας, με προηγμένα χαρακτηριστικά και χρησιμότητα.
Ειδικότερα, το DOGE20 προσφέρει δυνατότητες στοιχηματισμού, επιτρέποντας στους κατόχους του να κερδίζουν παθητικό εισόδημα κλειδώνοντας τα token τους. Επιπλέον, δίνει προτεραιότητα στη βιωσιμότητα, χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό συναίνεσης proof-of-stake του Ethereum για φιλικές προς το περιβάλλον και αποτελεσματικές συναλλαγές.
Η προπώλησή του έχει ήδη συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον και μπορείτε να συμμετάσχετε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του έργου

Αγορά Dogecoin20

Bitcoin Minetrix – Εύκολη εξόρυξη κρυπτονομισμάτων στο Cloud

Το Bitcoin Minetrix αποτελεί ένα από τα καλύτερα Web 3.0 κρυπτονομίσματα το οποίο εισάγει μια καινοτόμο πλατφόρμα εξόρυξης κρυπτονομισμάτων στο cloud. Ειδικότερα, οι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων BTCMTX έχουν τη δυνατότητα να τα ποντάρουν ώστε να συμμετάσχουν στην εξόρυξη Bitcoin.
Χωρίς να χρειάζεται πρόσθετος εξοπλισμός ή άλλες ενέργειες από μέρος των επενδυτών, οι ανταμοιβές της εξόρυξης εξαρτώνται από το ποσό και τη χρονική διάρκεια του πονταρίσματος. Με λίγα λόγια, όσο περισσότερα κρυπτονομίσματα ποντάρει κάποιος, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι ανταμοιβές από την εξόρυξη. Ένεκα του καινοτόμου αυτού μηχανισμού, η προπώληση του Bitcoin Minetrix έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών μικρών και μεγάλων επενδυτών.

Αγορά Bitcoin Minetrix

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης