Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Εκρηκτικό κρυπτονόμισμα BRC20 με θέμα το Bitcoin προκαλεί «πυρετό» επενδύσεων

Εκρηκτικό κρυπτονόμισμα BRC20 με θέμα το Bitcoin προκαλεί «πυρετό» επενδύσεων
Το ενδιαφέρον για κρυπτονομίσματα που συνδέονται άμεσα με το Bitcoin είναι αυξημένο

Μόλις 8 ημέρες πριν το Bitcoin Halving και το σκηνικό των κρυπτονομισμάτων είναι σε εγρήγορση, με αξιοσημείωτη εστίαση στα κρυπτονομίσματα που βασίζονται στο Bitcoin, καθώς οι λάτρεις αναμένουν αλλαγή στη δυναμική της αγοράς και πιθανές διακυμάνσεις των τιμών προς τα πάνω.

Bitcoin Halving σε 8 ημέρες - Τεράστιες επενδύσεις σε BTC κρυπτονομίσματα

Το ενδιαφέρον για κρυπτονομίσματα που συνδέονται άμεσα με το Bitcoin είναι αυξημένο. Αυτά τα θεματικά κρυπτονομίσματα παρουσιάζουν συχνά αυξημένη εμπορική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια σημαντικών γεγονότων όπως το Bitcoin Halving που αναμένουμε αυτό το μήνα, καθώς οι επενδυτές εικάζουν για πιθανές ανοδικές διακυμάνσεις των τιμών και ενίσχυση της δυναμικής της αγοράς γύρω από το Bitcoin. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, επενδυτές από διάφορα μέρη του κόσμου να έχουν αρχίσει να αγοράζουν BTC και να προβλέπουν αύξηση στην αξία του, που θα τους αποφέρει υψηλά κέρδη. 

Φρενίτιδα επενδύσεων για το BRC20 κρυπτονόμισμα 99Bitcoins 

Ένας τρόπος για να αποκτήσει κανείς, ακομα και ο πιο αρχάριος, πρόσβαση σε αυτα τα tokens ειναι το 99Bitcoins. Το 99Bitcoins είναι μια καταξιωμένη και αξιόπιστη πλατφόρμα με πάνω από 700.000 συνδρομητές στο YouTube και περισσότερους από 2 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Ο στόχος της είναι να καταρρίψει το χάσμα μεταξύ της τεχνολογικής πολυπλοκότητας του BTC και των νέων χρηστών, εκπαιδεύοντας τους σχετικά με τα κρυπτονομίσματα.


Σήμερα πρωτοπορεί με το καινοτόμο μοντέλο learn-to-earn, προσφέροντας εκπαιδευτικά προγράμματα και ανταμείβοντας τα ατομα που μαθαινουν για τα κρυπτονομίσματα. Η πλατφόρμα ενσωματώνει το BCR20 (Bitcoin Request for comment), ένα νέο πειραματικο προτυπο token που επιτρέπει την κοπή και μεταφορά ανταλλάξιμων tokens στο blockchain Bitcoin, μια προσθήκη που θα βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν τα έργα που βασίζονται στο BTC. Ουσιαστικά το νεο 99BTC token θα γεφυρωθεί στο δίκτυο του Bitcoin σαν BCR20 στο μέλλον. 

Αγορά 99Bitcoins

99Bitcoins ετοιμάζει ΤΕΤΑΣΤΙΟ 99,999 Airdrop


Το 99Bitcoins σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ένα Airdrop όπου θα διανείμει συνολικά 99,999 μονάδες του κρυπτονομίσματος στους συμμετέχοντες. Αυτή η κίνηση ενδέχεται να προκαλέσει αυξημένο ενδιαφέρον ενω αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε φάση προπώλησης και έχει συγκεντρώσει πάνω από $110 χιλιάδες από την πρώτη κιόλας ημέρα, με τους  χρήστες που αναζητούν κέρδη να βιάζονται να συμμετάσχουν.

Αγορά 99Bitcoins

Υπέρογκες ανταμοιβές απο Ποντάρισμα $99BTC

Το staking, μια διαδικασία κατά την οποία κρατάτε κρυπτονομίσματα σε ένα κρυπτονομικό πρωτόκολλο για να στηρίξετε τη λειτουργία του δικτύου και να λάβετε αντίστοιχες ανταμοιβές, είναι ήδη ενεργό, με το 14% της συνολικής προσφοράς των tokens να έχει διατεθεί για ανταμοιβές.


Το token έχει μια συνολική προσφορά 99 δισεκατομμυρίων, με το 15% να διατίθεται για την προπώληση, το 23% για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος, το 17% για ανταμοιβές της κοινότητας και το 23% για μάρκετινγκ. Αυτή η διανομή επιτυγχάνει μια ιδανική ισορροπία μεταξύ της δημιουργίας μέσων για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και του κίνητρου των συμμετεχόντων να συμβάλουν στην ανάπτυξη και ενίσχυση της κοινότητας.
Με το 99Bitcoins να αποτελεί έναν γίγαντα στον κλάδο του, το δυναμικό ανόδου για το 99BTC είναι σημαντικό και αυτή μπορεί να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για κάποιον που θέλει βγάλει κέρδη.

Αγορά 99Bitcoins

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης