Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

PlayDoge - Η crypto έκδοση του Tamagotchi ανακοινώνει multi-chain staking και συγκεντρώνει 4 εκ. στην προπώληση.

tags :
PlayDoge - Η crypto έκδοση του Tamagotchi ανακοινώνει multi-chain staking και συγκεντρώνει 4 εκ. στην προπώληση.
Η ζήτηση για τα κρυπτονομίσματα meme φαίνεται να αυξάνεται φέτος το καλοκαίρι

Μόλις δύο εβδομάδες από την έναρξη της προπώλησης / ICO του PlayDoge και το έργο έχει ήδη καταφέρει να εντυπωσιάσει την αγορά κρυπτονομισμάτων.
Πρόσφατα, το έργο ανακοίνωσε ότι γίνεται multi-chain, με τη λειτουργία του πονταρίσματος (staking) να εκτείνεται και στο Ethereum Blockchain, εκτός από το BNB στο οποίο κυκλοφόρησε αρχικά. Έτσι, με το κρυπτονόμισμα $PLAY να βρίσκεται τόσο στην αλυσίδα BNB όσο και στο ETH, οι κάτοχοι θα έχουν τη δυνατότητα γεφύρωσης (bridge) μεταξύ των δύο αλυσίδων.

Αγορά PlayDoge

Τι είναι το PlayDoge και τι προσφέρει στους κατόχους του;

Το PlayDoge είναι ένα από τα καλύτερα meme coins το οποίο συνδυάζει το κορυφαίο meme, αυτό δηλαδή του Doge, με ένα P2E παιχνίδι τύπου Tamagotchi. Όσοι έχουν βιώσει τη δεκαετία του ’90, σίγουρα θα νιώσουν μια οικειότητα και μια νοσταλγία παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να κερδίσουν εξαιρετικές ανταμοιβές.

Για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα προβάδισμα για την αναμενόμενη άνοδο στην τιμή του token, η προπώληση αποτελεί ίσως το χαμηλότερο σημείο εισόδου στο έργο. Προς το παρόν, οι επενδυτές μπορούν να αποκτήσουν τα token στην ιδιαίτερα χαμηλή τιμή των 0,00506 δολαρίων, η οποία ωστόσο σύντομα θα αυξηθεί.
Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι και το $PLAY βγει στην ελεύθερη αγορά, η τιμή του κρυπτονομίσματος θα μπορούσε να ανέβει στα ύψη.

Στατιστικά στοιχεία για τα meme coin και τα κρυπτονομίσματα P2E

Η ζήτηση για τα κρυπτονομίσματα meme φαίνεται να αυξάνεται φέτος το καλοκαίρι, αφού το το CoinMarketCap κατέγραψε συνολικά 138 νέα κρυπτονομίσματα meme, μόνο μέσα στον Απρίλιο. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς crypto και συγκεκριμένα των meme, ανέρχεται στα 63 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ειδικότερα, τα συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα προσελκύουν έντονο ενδιαφέρον από μέρους των επενδυτών, ένεκα του ότι προσφέρουν προοπτικές για εξαιρετικές αποδόσεις. Άλλωστε, όσοι αγόρασαν το κορυφαίο meme coin στην αγορά, το Dogecoin ($DOGE), είδαν τα κεφάλαιά τους να αυξάνονται  κατά 142% τις τελευταίες 365 ημέρες. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε καν τα κέρδη όσων αγόρασαν το Doge τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε και το κατέχουν ακόμα. Επιπλέον, οι κάτοχοι του Floki ($FLOKI) είναι κατά 59% κερδισμένοι από τον προηγούμενο μήνα και 1232% πάνω από πέρυσι.
Στην άλλη κατηγορία, αυτή δηλαδή των P2E κρυπτονομισμάτων, φαίνεται και εκεί να υπάρχει μια αυξημένη ζήτηση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η παγκόσμια αγορά βιντεοπαιχνιδιών αναμένεται να φτάσει το εντυπωσιακό ποσό των 665 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2033, σύμφωνα με την Precedence Research, και μία από τις τελευταίες καινοτομίες της είναι τα παιχνίδια P2E για κινητά. Μάλιστα, ην κατηγορία παιχνιδιών Play-to-Earn στο CoinGecko φαίνεται να αυξάνεται σε συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς περίπου 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Ιούνιο του 2024.

Αγορά PlayDoge

Ένα νόμισμα P2E Meme Coin με την νοσταλγία των 90s

Το PlayDoge δεν είναι απλά ένα ακόμη meme coin χωρίς επιπλέον χρησιμότητα. Πρόκειται για μια crypto παραλλαγή του παιχνιδιού tamagotchi στο Web3, με το $PLAY να χρησιμεύει ως βασικό νόμισμα εντός του παιχνιδιού.
Οι οπαδοί των ψηφιακών κατοικίδιων ζώων της δεκαετίας του '90 φαίνεται να είναι ήδη ενθουσιασμένοι με την κυκλοφορία του PlayDoge, ειδικά ακούγοντας για τα εντυπωσιακά κίνητρα που παρέχει.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η φροντίδα του κατοικίδιου ζώου τους θα τους βοηθήσει όχι μόνο να περάσουν ευχάριστο χρόνο, αλλά και να κερδίσουν δωρεάν κρυπτονομίσματα $PLAY.
Επιπλέον, μέσω της λειτουργίας πονταρίσματος (staking), οι παίκτες μπορούν να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα κέρδη τους. Εκείνοι που θα συμμετάσχουν μάλιστα νωρίς στο ποντάρισμα, μπορούν να απολαύσουν ένα γενναιόδωρο APY 327% στο Ethereum και 92% στην αλυσίδα BNB.
Λόγω του ότι τα συμβόλαια πονταρίσματος είναι διαφορετικά για το Ethereum και το BNB Chain, το APY θα διαφέρει μεταξύ των αλυσίδων και του ποσού που ποντάρεται. Με αυτή την καινοτόμο συγχώνευση δύο αγαπημένων θεμάτων, του Doge meme και του P2E Tamagotchi, το PlayDoge δημιουργεί μια ζωντανή κοινότητα η οποία θα μπορούσε να επωφεληθεί από σημαντικά κέρδη.
Ένα επίσης βασικό στοιχείο, είναι ότι το περασμένο έτος, χαρακτηρίστηκε ως η χρυσή εποχή των επανεκδόσεων παιχνιδιών. Αλλά ακόμη και πριν από αυτό, οι πωλήσεις των μεγάλων remakes είχαν ήδη διπλασιαστεί από το 2018 έως το 2020.
Και παρά την πεσμένη αγορά κρυπτονομισμάτων τον χειμώνα του 2022, η βιομηχανία παιχνιδιών Web3 και metaverse εξακολουθούσε να έχει σημαντικές επενδύσεις, ύψους περίπου 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με το DappRadar.
Βάση αυτών των στοιχείων και της ήδη μεγάλης ζήτησης του PlayDoge στην προπώληση, θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα θα καταφέρει να σημειώσει μια εντυπωσιακή άνοδο στην τιμή του.

Αγορά PlayDoge

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Aποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης