Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Το Pepe Unchained φτάνει τα 6,8 εκατομμύρια στην προπώληση εν μέσω πτώσης των Meme Coins

Το Pepe Unchained φτάνει τα 6,8 εκατομμύρια στην προπώληση εν μέσω πτώσης των Meme Coins
Παρά την πρόσφατη πτώση στις τιμές των meme coins, το Pepe Unchained καταφέρνει να ξεχωρίσει, προσελκύοντας σημαντικές επενδύσεις τον τελευταίο μήνα

Το Pepe Unchained ($PEPU) συνεχίζει να τραβά την προσοχή στην αγορά κρυπτονομισμάτων, έχοντας ήδη ξεπεράσει τα 6.8 εκατομμύρια δολάρια στην προπώλησή του, παρά την τρέχουσα ύφεση στον τομέα των meme coins.
Το νέο αυτό meme coin στοχεύει τώρα να φτάσει τα 7 εκατομμύρια μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα, αφού οι επενδυτές βλέπουν το Pepe Unchained, ως την απόλυτη εκδοχή του Pepe, ξεπερνώντας τα προγενέστερα meme coins όπως το Pepe ($PEPE) και το PepeCoin ($PEPECOIN).
Η επικείμενη κυκλοφορία του $PEPU σε μεγάλα ανταλλακτήρια θα επιτρέψει σε περισσότερους επενδυτές να αποκτήσουν τα tokens εύκολα και γρήγορα. Επί του παρόντος, οι συμμετέχοντες στην προπώληση μπορούν να αποκτήσουν τα κρυπτονομίσματα $PEPU έναντι της τιμής των 0.00883960 δολαρίων, με την τιμή αυτή να αυξάνεται σε περίπου 1 ημέρα.

Αγορά Pepe Unchained

Μειώθηκε το ενδιαφέροντα για τα meme coins; Το Pepe Unchained αποδεικνύει το αντίθετο

Παρά την πρόσφατη πτώση στις τιμές των meme coins, το Pepe Unchained καταφέρνει να ξεχωρίσει, προσελκύοντας σημαντικές επενδύσεις τον τελευταίο μήνα. Στην πρώτη ημέρα της προπώλησης, το Pepe Unchained συγκέντρωσε πάνω από 200.000$ και έκτοτε έχει αυξήσει τη χρηματοδότησή του κατά 3.266%.

Αν και τα περισσότερα meme coins έχουν υποστεί σημαντικές απώλειες, όπως το Floki ($FLOKI) που υποχώρησε κατά 7.71% και το Brett ($BRETT) που μειώθηκε κατά 25%, το Pepe Unchained φαίνεται να αγνοεί την πτωτική τάση. Η τεράστια ζήτηση που έχει δημιουργήσει δείχνει ότι η αγορά δεν έχει εγκαταλείψει τα meme coins. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι επενδυτές έχουν κλειδώσει το μεγαλύτερο μέρος των αποκτηθέντων $PEPU tokens στο πρωτόκολλο staking, υποδηλώνει ότι υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη και προσδοκίες για το έργο.

Αγορά Pepe Unchained

Το Pepe Unchained πιθανόν να είναι το επόμενο meme coin που θα εκτοξευτεί

Το Pepe Unchained δεν είναι απλά ένα meme coin. Προσφέρει γρήγορες και οικονομικές συναλλαγές και έχει τη δική του Layer 2 αλυσίδα blockchain στο Ethereum. Με την ανάπτυξη του νέου αυτού blockchain, το $PEPU έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ταχύτατες συναλλαγές και χαμηλές χρεώσεις. Βασικοί παράγοντες στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.
Επιπλέον, πέρα από την κυκλοφορία στην ιδιόκτητη αλυσίδα μπλοκ, το έργο προσφέρει και χρησιμότητα, μέσω της λειτουργίες πονταρίσματος. Το staking του Pepe Unchained δίνει τη δυνατότητα στους επενδυτές να επωφεληθούν από αρκετά υψηλές αποδόσεις, οι οποίες φτάνουν το 284% APY.

Πώς να συμμετάσχετε στην προπώληση του Pepe Unchained

Το να συμμετάσχετε νωρίς σε νέα κρυπτονομίσματα με μεγάλες προοπτικές, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά κέρδη. Άλλωστε, η ιστορία των meme coin το έχει αποδείξει πολλαπλές φορές.
Μόλις την περασμένη Κυριακή, το κανάλι Crypto Gains του YouTube παρότρυνε τους 135.000 συνδρομητές του να αγοράσουν το PEPU όταν τα κεφάλαια βρίσκονταν στα 5,7 εκατομμύρια δολάρια. Μετά από μόλις 4 ημέρες,  άλλο ένα 1 εκατομμύριο δολάρια προστέθηκε στα συνολικά κεφάλαια του έργου.
Τα καλά νέα όμως είναι ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς. Επενδύοντας στο συγκεκριμένο meme coin, θα μπορούσε να οδηγήσει σε αρκετά υψηλές αποδόσεις. Άλλωστε, η μεγάλη άνοδος στην τιμή ενός crypto coin έρχεται μετά την επίσημη κυκλοφορία στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων DEX και CEX.
Μόλις αγοράσετε $PEPU, μπορείτε να τα αυξήσετε μέσω του προγράμματος πονταρίσματος που προσφέρει το έργο. Επιπλέον, με το έξυπνο συμβόλαιο του Pepe Unchained να έχει ελεγχθεί πλήρως από τις εταιρείες Coinsult και SolidProof, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Μην χάσετε τη μοναδική αυτή ευκαιρία να επενδύσετε στο Pepe Unchained και να επωφεληθείτε από την μελλοντική άνοδο της τιμής του.

Αγορά Pepe Unchained

Δήλωση αποποίησης ευθυνών
Το παρόν άρθρο παρέχεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς. Αποτελεί προσωπική άποψη του γράφοντος και δεν αποτελεί προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε τίτλου, προϊόντος, υπηρεσίας ή επένδυσης.
Οι πληροφορίες δεν υπάρχει εξασφάλιση ότι είναι πλήρεις ή ακριβείς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης