
Τα τελευταία τρία χρόνια το BN παρακολουθεί με συνέπεια και ακρίβεια τις εξελίξεις γύρω από το ουκρανικό ζήτημα και τα ρωσικά ΜΜΕ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα δημοσιεύματά μας
Τα τελευταία τρία χρόνια το BN παρακολουθεί με συνέπεια και ακρίβεια τις εξελίξεις γύρω από το ουκρανικό ζήτημα και τα ρωσικά ΜΜΕ και όχι μόνο δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στα δημοσιεύματά μας.
Η συνομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Volodymyr Zelensky ήταν ένα ιστορικό εγκληματικό λάθος και καταστρέφει όλες τις γέφυρες με τις Ηνωμένες Πολιτείες, γράφει το Ria Novosti (το δημοσίευμα) αναδημοσιεύοντας το σχετικό άρθρο του bankingnews.gr και μάλιστα με ενεργό link.
«Ακόμα και τώρα, όταν ο Ουκρανός σφετεριστής Πρόεδρος είναι απομονωμένος από τις περισσότερες παγκόσμιες δυνάμεις... υπάρχει ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα του μιλήσει, επιμένοντας σε ένα τραγικό ιστορικό λάθος που τείνει να πάρει τη μορφή διπλωματικού εγκλήματος , είναι ανεξήγητο και τελικά προκαλεί εθνική ζημιά», γράφει το Bankingnews και αναδημοσιεύει το Ria.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών