
Ο υπουργός Οικονομικών κ. Πιερρακάκης δεν εργάζεται απλώς νυχθημερόν
Από τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΕΛΠΕ, Κώστα Γεράρδο, μέχρι την επίσκεψή του στον ΟΔΔΗΧ και τη συμμετοχή του σε Eurogroup και Ecofin, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κινείται ταυτόχρονα σε πολλά μέτωπα, με ρυθμό και προσήλωση.
Στο περιθώριο των ευρωπαϊκών συνόδων είχε επαφές με υπουργούς και πρόσωπα-κλειδιά, ενισχύοντας τη διεθνή δικτύωση της χώρας σε μια συγκυρία που απαιτεί πολιτική ακρίβεια και ταχύτητα.
Παράλληλα, ανακοίνωσε την επέκταση του μηχανισμού clawback έως το 2030, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή προσήλωση στη δημοσιονομική πειθαρχία, ενώ την ίδια ώρα αφουγκράζεται τις προτάσεις για τις φοροελαφρύνσεις που θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.
Ο Πιερρακάκης δεν εργάζεται απλώς νυχθημερόν:
Δουλεύει με σχέδιο, πολιτική διορατικότητα και αίσθηση του χρόνου, τρεις παράγοντες που σπάνια συνυπάρχουν στη δημόσια διοίκηση.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών