Τελευταία Νέα
Οικονομία

Γεωργιάδης (υπ.Ανάπτυξης): Μέσα σε 48 ώρες το καλάθι του νοικοκυριού έχει ξεπουλήσει

Γεωργιάδης (υπ.Ανάπτυξης): Μέσα σε 48 ώρες το καλάθι του νοικοκυριού έχει ξεπουλήσει
Οι τιμές έχουν αρχίσει να πέφτουν, το καλάθι πάει καλά υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως μέσα σε 48 ώρες το καλάθι του νοικοκυριού έχει ξεπουλήσει στα σουπερμάρκετ διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι σε πολλά προϊόντα οι τιμές πέφτουν λόγω μεγάλου ανταγωνισμού.
«Οι τιμές έχουν αρχίσει να πέφτουν.
Το καλάθι πάει καλά, ο κόσμος το στηρίζει και αγοράζει μαζικά, και οι τιμές αρχίζουν και πέφτουν, αυτό ενδιαφέρει τον καταναλωτή» υπογράμμισε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος επισκέφθηκε δυο καταστήματα αλυσίδων σουπερμάρκετ που έστειλαν διορθωμένες χαμηλότερες τιμές για μια σειρά από προϊόντα που έχουν συμπεριληφθεί στο καλάθι.
«Το καλάθι πάει πάρα πολύ καλά.
Να το πω λαϊκά έχει ξεπουλήσει, δεν προλαβαίνουν να γεμίζουν τα ράφια από τα προϊόντα του καλαθιού που πάει να πει ότι ο κόσμος, παρά του ότι κάποιοι θα ασκήσουν κριτική και θα πουν τον καπαμά τους το αγοράζει.
Διότι ωραίο είναι να λέμε κανά αστείο κ. Κουτσούμπα για τον καπαμά γιατί τον είδα χθες στον Παπαδάκη που μου έκανε μια ωραία αναφορά τον σεβαστό κ. ΓΓ του ΚΚΕ αλλά να ξέρει ότι στη Σοβιετική Ένωση που του αρέσει τα ράφια στα σούπερ μάρκετ ήταν άδεια, εδώ τα ράφια είναι γεμάτα» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.
Σημειώνεται πως χθες Πέμπτη (3/11) ο κ.Κουτσούμπας σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στο «καλάθι του νοικοκυριού», είχε υποστηρίξει ότι «τα είπε πολύ γλαφυρά στην εκπομπή σας ο καταναλωτής που κάνατε ρεπορτάζ, μάθαμε από τι υλικό είναι φτιαγμένος τελικά ο καπαμάς σχετικά με το καλάθι».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης