Τελευταία Νέα
Οικονομία

Παπαθανάσης: Οι νέοι στο επίκεντρο της νέας 4ετίας - Δεν σταματάμε τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων

Παπαθανάσης: Οι νέοι στο επίκεντρο της νέας 4ετίας - Δεν σταματάμε τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων
ι νέοι θα είναι στο επίκεντρο και της νέας τετραετίας, δίνουμε μεγάλη έμφαση, το δημογραφικό είναι σοβαρό πρόβλημα", τόνισε ο Ν. Παπαθανάσης
Σχετικά Άρθρα
«Έχουμε αποδείξει ότι δεν σταματάμε τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει ο πόλεμος και αυτή η κρίση ακρίβειας, παρ' όλα αυτά θα είμαστε στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ν. Παπαθανάσης.
Ο κ. Παπαθανάσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ ερωτηθείς για το πακέτο στήριξης των ευάλωτων νοικοκυριών, τόνισε πως «θα σταθούμε στις δηλώσεις Χατζηδάκη για το θέμα των συντάξεων. Από εκεί και πέρα, και εμείς έχουμε ανακοινώσει τη συνέχεια του «καλαθιού του νοικοκυριού», το οποίο πάει πολύ καλά, έχει διατηρήσει τις τιμές. Η κάρτα αγορών ξεκινάει πολύ σύντομα».
Συμπλήρωσε ότι το market pass θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις λαϊκές αγορές.

Η νέα 4ετία

Κάνοντας αναφορά στην επόμενη 4ετία, σε περίπτωση νίκης της ΝΔ στις εκλογές που θα γίνουν την Άνοιξη, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε ότι οι νέοι θα είναι στο επίκεντρο.
«Από την πρώτη στιγμή αυτή η κυβέρνηση θέλει να στηρίξει τους νέους. Οι νέοι θα είναι στο επίκεντρο και της νέας τετραετίας, δίνουμε μεγάλη έμφαση, το δημογραφικό είναι σοβαρό πρόβλημα», υπογράμμισε.

Στη Βουλή παρουσιάσαμε τη δουλειά που έχουμε κάνει

Με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε ότι «δόθηκε μία ευκαιρία στη Βουλή να μετρηθούμε ως προς τη δουλειά που έχουμε κάνει. Τον ελληνικό λαό τον ενδιαφέρει η επόμενη μέρα, τι θα μπορέσει να κάνει για το σπίτι του, για τα παιδιά του. Αυτό παρουσιάσαμε. Τα υπόλοιπα, είναι φρου φρου και αρώματα. Στο θέμα των παρακολουθήσεων αποδείχθηκε ότι δεν έγινε τίποτα από αυτά που έχουν πει. Ο κ. Τσίπρας, επειδή δεν έχει να παρουσιάσει κάτι άλλο, έπρεπε να βρει κάτι για να μπορέσει να τραβήξει την προσοχή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης