Οικονομία

Market Pass: Πότε αναμένονται οι νέες πληρωμές - Τι ισχύει για τους δικαιούχους

Market Pass: Πότε αναμένονται οι νέες πληρωμές - Τι ισχύει για τους δικαιούχους
Tη δεύτερη και τελευταία δόση που θα αντιστοιχεί στην περίοδο Μαΐου – Ιουλίου θα λάβουν στις 3/5 όσοι επέλεξαν την κατάθεση του επιδόματος σε τραπεζικό λογαριασμό
Σχετικά Άρθρα
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επόμενη πληρωμή των δικαιούχων του Market Pass.
Ειδικότερα, την Τετάρτη 3 Μαΐου είναι προγραμματισμένη η επόμενη πληρωμή, που θα είναι η τελευταία για όσους έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό σε αντίθεση με όσους έχουν επιλέξει την άυλη κάρτα που θα δουν και άλλες δύο πληρωμές.
Έτσι, τη δεύτερη δόση που θα αντιστοιχεί στην περίοδο Μαΐου – Ιουλίου θα λάβουν στις 3/5 όσοι επέλεξαν την κατάθεση του επιδόματος σε τραπεζικό λογαριασμό, που είναι μειωμένο κατά 20% σε σύγκριση με αυτούς που επέλεξαν την ψηφιακή κάρτα αγορών.
Σε ό,τι αφορά τους δικαιούχους που επέλεξαν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας, οι επόμενες πληρωμές για αυτούς θα γίνουν ως εξής:
-στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο,
-στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο,
-στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.
Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα λήγει στο τέλος Ιουλίου, αλλά το μηνιαίο ποσό αθροίζεται, δεν χάνεται και μπορεί κάποιος να κάνει χρήση του market pass έως τέλος Αυγούστου.
Οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες λήγουν αυτομάτως στις 31/8/2023 και δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών με αυτές μετά την ημερομηνία αυτή.
Το χρηματικό ποσό που πιστώνεται στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα Market Pass δύναται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τον δικαιούχο για την πραγματοποίηση αγοράς αγαθών κάθε είδους σε καταστήματα ή λαϊκές αγορές που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο τροφίμων, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για ηλεκτρονικές συναλλαγές σε e-shop συναφών επιχειρήσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης