Τελευταία Νέα
Οικονομία

ΟΛΘ: Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, 3ετούς διάρκειας με την Ομοσπονδία Φορτοεκφορτωτών Ελλάδος

ΟΛΘ: Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, 3ετούς διάρκειας με την Ομοσπονδία Φορτοεκφορτωτών Ελλάδος
«Η διασφάλιση των αποδοχών και των συνθηκών εργασίας του λιμενεργατικού προσωπικού συμβάλλει στην ενίσχυση του αισθήματος εργασιακής ασφάλειας και ειρήνης» δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΦΕ
Συμφωνία τριετούς διάρκειας για τη συλλογική σύμβαση εργασίας (2023-2025) με την Ομοσπονδία Φορτοεκφορτωτών Ελλάδος, για τη ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας του λιμενεργατικού προσωπικού της εταιρείας, ανακοίνωσε σήμερα (2/5/2023) η ΟΛΘ ΑΕ «μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του επικοδομητικού διαλόγου» όπως αναφέρει σχετικά.
Ο πρόεδρος της ΟΦΕ, Συμεών Λευθεριώτης, τόνισε: «Σήμερα με τη Διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε. συμφωνήσαμε στη νέα τριετή ΣΣΕ η οποία είναι αποτέλεσμα θετικής συλλογικής διαπραγμάτευσης και διέπεται από αμοιβαία επωφελείς όρους για όλα τα μέρη. Η διασφάλιση των αποδοχών και των συνθηκών εργασίας του λιμενεργατικού προσωπικού συμβάλλει στην ενίσχυση του αισθήματος εργασιακής ασφάλειας και ειρήνης».
Από την πλευρά του ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, ανέφερε ότι «η διατήρηση ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας, αγαστής συνεργασίας και παραγωγικού διαλόγου και αποτελεί κύριο μέλημα της ΟΛΘ Α.Ε. Στο πλαίσιο αυτό, η υπογραφή της τριετούς Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με την ΟΦΕ, αναδεικνύει την μεταξύ μας αφοσίωση στη διαρκή ανάπτυξη του Λιμένα Θεσσαλονίκης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης