Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολύδωρας (Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό) – Οι δημοσκόποι θα τρίβουν τα μάτια τους με τα ποσοστά του κόμματος μας

Πολύδωρας (Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό) – Οι δημοσκόποι θα τρίβουν τα μάτια τους με τα ποσοστά του κόμματος μας
Υπάρχει ένας αδιόρατος ξεσηκωμός υπέρ μας – Δριμεία επίθεση στη ΝΔ
Την εκτίμηση ότι την επομένη των εκλογών οι δημοσκόποι θα τρίβουν τα μάτια τους για τα ποσοστά που θα έχει συγκεντρώσει η Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό διατύπωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Β.Πολύδωρας υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει ένας αδιόρατος ξεσηκωμός υπέρ του κόμματος του.
Σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ.Πολύδωρας υπογραμμίζει ότι δεν τρέφει προσωπικές φιλοδοξίες, καθώς όπως λέει, είναι «χορτάτος από αυτά».
«Στόχος είναι να μετρήσουμε τρόπους ανακούφισης του λαού για την επιβίωσή του, και όχι τις προγραμματικές μας διακηρύξεις» τόνισε ο κ.Πολύδωρας, σημειώνοντας πως η Ελλάδα θα πρέπει να διεκδικήσει τη διαγραφή του χρέους και την επιμήκυνση αποπληρωμής του με ταυτόχρονη ρήτρα ανάπτυξης, όπως έκανε η Γερμανία με τη συνθήκη του Λονδίνου το 1953.
Ο κ.Πολύδωρας ασκεί δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζει τη Νέα Δημοκρατία «υπόλειμμα της κραταιάς παράταξης» και εκτιμά ότι θα υπάρξουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις την επομένη των ευρωεκλογών.
«Εάν υπάρξει ήττα της κυβέρνησης στις ευρωεκλογές, τότε ανοίγει ο δρόμος της απελευθέρωσης της χώρας από τη μπότα της τρόικας και των ενεργούμενών της» τόνισε ο κ.Πολύδωρας, αναφέροντας πως δεν επιθυμεί να επανενταχθεί στη ΝΔ, από όπου όπως λέει, δεν έφυγε αλλά τον διέγραψαν.
Αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Πολύδωρας τονίζει ότι «είναι καλή η αντιμνημονιακή του ανάλυση, αλλά κλονίζεται από τις αντιφατικές θέσεις ορισμένων στελεχών του».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης