Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάγκαλος – Νέα επίθεση κατά Βενιζέλου και Λοβέρδου – Κολοσσιαίο το έργο Γεωργιάδη στο υπ.Υγείας

Πάγκαλος – Νέα επίθεση κατά Βενιζέλου και Λοβέρδου – Κολοσσιαίο το έργο Γεωργιάδη στο υπ.Υγείας
Μη αποδεκτή η απώλεια της δύναμης του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές
Νέα επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά και βολές κατά του υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Θ.Πάγκαλος.
Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm, ο κ.Πάγκαλος επιτέθηκε κατά του κ. Λοβέρδου σχετικά με το ζήτημα της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων.
Ο κ.Πάγκαλος χαρακτήρισε άχρηστους τους πανεπιστημιακούς ενώ αναφορικά με τη στάση του κ.Λοβέρδου σε σχέση με τη διαθεσιμότητα στα ΑΕΙ τόνισε ότι έρχεται τώρα ο ένας και ο άλλος υπουργός και λέει ότι θέλει να κρατήσει τόσους, διότι το λέει η μελέτη για τα πανεπιστήμια… Το λέει η μελέτη αυτών που έχουν προσλάβει αυτούς τους άχρηστους! Αυτοί που ευλογούν τα γένια τους, κρίνουν τον εαυτό τους και έχουν διαλύσει το πανεπιστήμιο».
Παράλληλα ο κ. Πάγκαλος έκανε αναφορές για διαπραγμάτευση του Αν. Λοβέρδου με τον κ. Βενιζέλο σχετικά με τη θέση του στην κυβέρνηση, αναφέροντας πως ο κ.Λοβέρδος είπε ότι δεν θέλει υπουργείο με φασαρίες και ότι ο κ.Βενιζέλος του είπε ότι τον παρακαλεί να δεχθεί αυτό το υπουργείο και ότι θα δεχθεί ότι αποφασίσει εκείνος.
Πάντως ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν παρέλειψε να επιτεθεί για ακόμα μια φορά κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η απώλεια της δύναμης του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.
«Λέω όχι στον εκβιασμό ότι θα πέσει η κυβέρνηση ή θα χαθεί η παράταξη ή ο ένας και ο άλλος. Γαία πυρί μειχθήτω, να φτιάξουμε κράτος και κοινωνία και οικονομία που λειτουργεί! Όποιος το φτιάξει, είναι άξιος και οι άλλοι όλοι ανάξιοι. Δεν πρόκειται να τους ψηφίσω στις επόμενες εκλογές και θα καλέσω και το λαό να μην τους ψηφίσει γι’ αυτό το λόγο, διότι δεν έβαλαν μυαλό και επανέρχονται στα ίδια και κοροϊδεύουν τους πολίτες και επιδιώκουν να έρθουν ξανά στην εξουσία για να κάνουν τα ίδια που έκαναν πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Πάγκαλος, ο οποίος επεφύλαξε καλά λόγια για τον πρώην υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.
Όπως είπε ο κ.Πάγκαλος ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέλεσε «κολοσσιαίο έργο στο υπουργείο Υγείας», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει να μείνει στην ιστορία, μια και επί της θητείας του εφαρμόστηκαν και υλοποιήθηκαν αποφάσεις που εκκρεμούσαν για δεκαετίες στον χώρο της Υγείας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης