Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάγκαλος: Κοπρίτες και κοπανατζήδες οι δημόσιοι υπάλληλοι – Γιατί να μην αξιολογηθεί το Δημόσιο; - Χωρίς μνημόνιο, θα είχαμε χρεοκοπήσει

Πάγκαλος: Κοπρίτες και κοπανατζήδες οι δημόσιοι υπάλληλοι – Γιατί να μην αξιολογηθεί το Δημόσιο; - Χωρίς μνημόνιο, θα είχαμε χρεοκοπήσει
Χωρίς μνημόνιο και χρηματοδότηση το βιοτικό μας επίπεδο θα ήταν 30% με 50% κάτω από ότι είναι σήμερα ανέφερε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Κοπρίτες και κοπανατζήδες χαρακτήρισε τους δημόσιους υπαλλήλους ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της αξιολόγησης στο Δημόσιο.
«Την ανικανότητά μας να αξιολογήσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους θα την καλύψουμε με την Τρόικα;  Ό,τι μας ζητάει η Τρόικα, δεν πρέπει να το κάνουμε; Αυτό είναι το θέμα; Γιατί να μην αξιολογηθούν οι κοπρίτες που απουσιάζουν κατά δεκάδες χιλιάδες από τα γραφεία τους;» ανέφερε σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm ο πρώην υπουργός, ο οποίος συνέχισε την επίθεση του κατά των δημόσιων υπαλλήλων.
«Όλοι είναι κοπανατζήδες! Οι μισοί την κοπανάνε και οι άλλοι μισοί είναι εκεί. Είναι Δημόσιο αυτό; Και γιατί να μην το αξιολογήσουμε; Όλοι είναι στο σύστημα που δεν καταδικάζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και δεν εξοβελίζεται κανείς κοπρίτης ποτέ. Και τα συνδικαλιστικά όργανα καλύπτουν τους κοπρίτες που δεν θέλουν την αξιολόγηση. Και ο ΣΥΡΙΖΑ δε θέλει την αξιολόγηση, που είναι η μελλοντική κυβέρνηση, όπως ισχυρίζεται» τόνισε ο κ.Πάγκαλος.
Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως θεωρεί χρήσιμο το οικονομικό μέρος του μνημονίου μια και αποτελούσε προϋπόθεση για την χρηματοδότηση της χώρας.
Όπως είπε ο κ.Πάγκαλος, εάν δεν υπήρχε το μνημόνιο και η ακόλουθη χρηματοδότηση, «τώρα θα ήμασταν χρεοκοπημένοι με το βιοτικό μας επίπεδο 30-50% κάτω από αυτό που είναι ήδη σήμερα».
«Πρέπει κανείς να ξέρει γιατί μιλάει. Έχουμε δυσκολία και τι μας προτείνουν οι συνομιλητές; Μέτρα για να είναι πιο ανταγωνιστική η οικονομία, όπως να είναι ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή ή να αξιολογείται το προσωπικό του κράτους και να έχουμε καλύτερους δημοσίους υπαλλήλους ή να συντομευτεί επιτέλους ο Γολγοθάς των Ελλήνων που περιμένουν 10 και 15 χρόνια για να δικαιωθούν από τη Δικαιοσύνη. Αυτά λοιπόν είναι καλά πράγματα και είναι ντροπή ότι δεν τα κάναμε τόσο καιρό και ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Πάγκαλος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης