Τελευταία Νέα
Πολιτική

Oξύτατη απάντηση του Θ. Πλεύρη στο ΣΥΡΙΖΑ για τις οff-shore εταιρείες - «Αθλιότητες και λασπολόγοι»

Oξύτατη απάντηση του Θ. Πλεύρη στο ΣΥΡΙΖΑ για τις οff-shore εταιρείες - «Αθλιότητες και λασπολόγοι»
"Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται" η αντίδραση του Αδ. Γεωργιάδη
Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και ο Θάνος Πλεύρης καταφέρθηκε εναντίον του Π. Σκουρλέτη, ανταποδίδοντας στα «πυρά» του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το σκάνδαλο των δύο off-shore εταιρειών του Γ. Καρατζαφέρη.
Ειδικότερα, ο Θ. Πλεύρης έκανε λόγο για «λασπολόγους», τονίζοντας πως «ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ζήτησε να ελεγχθεί το πόθεν έσχες μου. Θα έπρεπε κάποιος απ΄ τους συναδέλφους, να πει στον κ. Σκουρλέτη ότι τα πόθεν έσχες ελέγχονται κάθε χρόνο».
«Ποια είναι όμως η αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ; Αναφέρονται στην ερώτηση, αλλά δεν λένε ποια είναι η ερώτηση. Εμείς εγκαλούσαμε την τότε κυβέρνηση, γιατί έβαζε κάποιους όρους στη σύμβαση που ήταν εις βάρος του Δημοσίου για τα Super Puma (για τα ελικόπτερα που ελέγχεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ) και σεις μας ελέγχετε ότι ρωτήσαμε! Και η απάντηση του υπουργού τότε, ήταν πως αποδέχεται πολλά απ΄ όσα λέγαμε! Η λάσπη όμως του κου Σκουρλέτη, ήταν "να πούμε κάτι, να μείνει κάτι". Είμαι υπερήφανος για όλες τις ερωτήσεις που έχω κάνει» ανέφερε εν συνεχεία.
Ας σημειωθεί πως ο Π. Σκουρλέτης είχε αξιώσει νωρίτεραε τον αναδρομικό έλεγχο του πόθεν έσχες των δύο βουλευτών, αφήνοντας σαφείς υπόνοιες για εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των off-shore εταιρειών.

Η απάντηση του Αδ. Γεωργιάδη:
Σηκώνει το γάντι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και με αποκλειστική δήλωσή του στο www.bankingnews.gr, απαντώντας σε έντονο ύφος στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, δηλώνει: «Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
1) Το πόθεν έσχες μου έχει πρόσφατα ελεγχθεί από τους ορκωτούς λογιστές της Βουλής.
2) Είναι δημοσιοποιημένο και εξουσιοδοτώ την οποιαδήποτε αρχή θέλει να ερευνήσει σε οποιοδήποτε τραπεζικό ίδρυμα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό για οποιαδήποτε αδήλωτη κατάθεσή μου, με οποιαδήποτε μορφή.
Είναι λυπηρό που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως επιλέγει ως τακτική στην πολιτική αντιπαράθεση τη λάσπη. Για μια ακόμη φορά θα εκτεθεί. Φαντάζομαι, πάντως, ότι ο κ. Σκουρλέτης θα έχει το θάρρος να μου το πει κατά πρόσωπο και να μην οχυρωθεί και πάλι πίσω από δικαιολογίες τύπου εμπάργκο».

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης