Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΚΙΔΗΣΟ): Θα είμαστε παρόντες στην επόμενη Βουλή

Κικίλιας (ΚΙΔΗΣΟ): Θα είμαστε παρόντες στην επόμενη Βουλή
Η κυβέρνηση εφάρμοσε μια αδιέξοδη πολιτική που αποδυνάμωσε την οικονομία τόνισε ο κ.Κικίλιας
Την άποψη ότι το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα δώσει το παρών στην επόμενη Βουλή εξέφρασε ο Ηλίας Κικίλιας, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΔΗΣΟ.
Σε συνέντευξη του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ.Κικίλιας έβαλε κατά της κυβέρνησης, την οποία κατηγόρησε ότι εφαρμόζει μια αδιέξοδη πολιτική που «αποδυνάμωσε την οικονομία, διέλυσε την αγορά, συνέθλιψε τον κόσμο της εργασίας, εξάντλησε την κοινωνία και επέτεινε τις στρεβλώσεις του ληγμένου παραγωγικού μοντέλου».
Ο κ.Κικίλιας αφού υποστήριξε ότι η κυβέρνηση απέτυχε να οδηγήσει την χώρα στην έξοδο από την κρίση, εκτίμησε πως δεν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τη ΝΔ.
Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ,  υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει «συμφωνία σε ένα minimum πλαίσιο αρχών, θέσεων και στόχων για την αντιμετώπιση των γενεσιουργών αιτίων της κρίσης».
Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ, ο κ.Κικίλιας τόνισε ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια «ταυτίστηκε απόλυτα με την πιο συντηρητική δεξιά», ενώ «λειτούργησε ενοχικά απέναντι στην ιστορία του χώρου» και «έχασε την προοδευτική του ψυχή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης