Τελευταία Νέα
Πολιτική

Public Issue: Το 60% των Ελλήνων δεν θέλει εκλογές, ενώ το 88 % θεωρεί ότι πορευόμαστε λάθος

Public Issue: Το 60% των Ελλήνων δεν θέλει εκλογές, ενώ το 88 % θεωρεί ότι πορευόμαστε λάθος
Το 70% των πολιτών έχει αρνητική γνώμη για το ΔΝΤ
Ποσοστό που φτάνει το 60% των Ελλήνων πολιτών θεωρεί ότι μάλλον δεν χρειάζεται να γίνουν εκλογές, σύμφωνα με το μηνιαίο Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue που δημοσιεύει η εφημερίδα Αυγή.
Πρόκειται για ποσοστό που σε σχέση με τον Μάρτιο που ήταν στο 71%, έχει μειωθεί. Ωστόσο, το 38% πιστεύει ότι μάλλον χρειάζεται να στηθούν κάλπες.
Σημειώνεται ότι το αντίστοιχο ποσοστό τον Μάρτιο ήταν 25%.
Επιπλέον, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων, ήτοι το 88% των πολιτών, θεωρεί ότι τα πράγματα στην Ελλάδα κινούνται σε λάθος κατεύθυνση και μόλις το 7% πιστεύει το αντίθετο, δηλαδή ότι κινούνται στη σωστή κατεύθυνση.
Περαιτέρω, αρνητική είναι η γνώμη των πολιτών για το ΔΝΤ, καθώς το 70% θεωρεί ότι  πρέπει να φύγει και μόλις το 24% είναι θετικό για την παραμονή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα.
Ακόμη, μόλις το 9% εκτιμά ότι η οικονομική κατάσταση της χώρας θα βελτιωθεί μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες, τα τρία τέταρτα να θεωρούν ότι θα χειροτερεύσει και ποσοστό 16% εκτιμά ότι λίγο-πολύ δεν θα αλλάξει τίποτε.
Τέλος, το 49% θεωρεί ότι η κατάσταση στη χώρα στην περίπτωση που η Ελλάδα επιστρέψει στη δραχμή θα είναι χειρότερη, ενώ αντίθετα, το 30% ότι θα είναι καλύτερη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης