Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ψωμιάδης: Η σημερινή ΝΔ δεν με εκφράζει – Είναι offshore της πραγματικής ΝΔ

Ψωμιάδης: Η σημερινή ΝΔ δεν με εκφράζει – Είναι offshore της πραγματικής ΝΔ
Η ΝΔ κάνει πλάτες στην κυβέρνηση, βρίσκεται εν υπνώσει υποστήριξε ο Π. Ψωμιάδης
Την θέση ότι «η ΝΔ αυτή τη στιγμή δεν τον εκφράζει» και ότι «είναι offshore εταιρία της πραγματικής ΝΔ» διατύπωσε ο Π. Ψωμιάδης.
Σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο FM 104,9 ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «κάνει πλάτες στην κυβέρνηση» και «ότι βρίσκεται «εν υπνώσει».
Παράλληλα ο κ.Ψωμιάδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον κ. Καρατζαφέρη και με πατριωτικές δυνάμεις της κεντροδεξιάς με τις οποίες – όπως είπε – έχει «κοινό DNA».
Αναφερόμενος έμμεσα στη δικαστική υπόθεση όταν ήταν επικεφαλής στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης, ο κ.Ψωμιάδης είπε ότι χρησιμοποιήθηκε σκόπιμα η υπόθεση για να τον απομακρύνουν από την πολιτική σκηνή επειδή στη διαδρομή πίστεψε και υπερασπίστηκε αξίες.
Ο κ.Ψωμιάδης στράφηκε προσωπικά κατά του πρώην πρωθυπουργού και συνυποψηφίου του για την προεδρία της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας: «ήρθε ο πέλεκυς του μεγάλου αφεντικού και με εντολή ο κ. Σαμαράς μου έκλεψε τη θέση».
Στο ερώτημα αν η ΝΔ άλλαξε μετά την αποχώρηση του κ. Σαμαρά και την εκλογή του κ. Μητσοτάκη, ο κ.Ψωμιάδης, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρική ορολογία, είπε ότι η ΝΔ τώρα έχει στην ηγεσία της «τα τσικό».
«Το κόμμα που εκφράζει το μεγάλο κεντροδεξιό χώρο πρέπει να βρει το δρόμο της και να μην βαδίζει σε μονοπάτι.
Η ΝΔ να γυρίσει στον ελληνικό να ζητήσει έστω ένα συγγνώμη, διότι άλλα λέγαμε στο Ζάππειο και άλλα εφαρμόσαμε» είπε ο κ.Ψωμιάδης.
Ερωτηθείς αν θα στηρίξει στις επόμενες εκλογές τον κ. Καρατζαφέρη, ή τον κ. Μπαλτάκο, είπε ότι ειδικά με τον κ. Καρατζαφέρη, όπως και με πολλά άλλα στελέχη της κεντροδεξιάς, έχει το ίδιο DNA και πρόσθεσε ότι κάποια στιγμή δεν αποκλείεται να βρεθούν όλοι μαζί.
«Η Εθνική Ενότητα κάτω από κάποιες προϋποθέσεις νομίζω ότι θα μπει στη Βουλή .
Για αυτό το θέμα νεότερα θα έχουμε τους πρώτους μήνες του Φθινοπώρου» είπε ο κ.Ψωμιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης