Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Η αξιολόγηση στο Δημόσιο θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2017

Γεροβασίλη: Η αξιολόγηση στο Δημόσιο θα ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2017
Οι δημόσιοι υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν σε απολύτως ικανοποιητικό βαθμό τόνισε η κα.Γεροβασίλη
Την θέση ότι η αξιολόγηση στο Δημόσιο θα εξελιχθεί ταχύτατα και ότι πρόθεση είναι να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2017 διατύπωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.
Η κα.Γεροβασίλη υποστήριξε μιλώντας στο Real Fm, ότι η αξιολόγηση των δημόσιων υπαλλήλων πραγματοποιήθηκε σε «απολύτως ικανοποιητικό βαθμό, καθώς οι εργαζόμενοι δεν υπάκουσαν στις αποφάσεις συνδικαλιστικών οργάνων για αποχή από τη διαδικασία».
Όπως είπε η υπουργός, το υπουργείο θα έχει ακριβή εικόνα την 1η Νοεμβρίου, οπότε έχουν κληθεί οι φορείς του Δημοσίου να αποστείλουν τα συγκεντρωτικά στοιχεία ενώ σχολιάζοντας τη στάση της ΑΔΕΔΥ, υποστήριξε ότι «δεν είναι αποδεκτό από την κοινωνία να ακούει τον δημόσιο τομέα να λέει ότι δεν θέλει να αξιολογηθεί».
«Το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει νερό στον μύλο του αυτοματισμού» τόνισε η κα.Γεροβασίλη, η οποία έκανε λόγο για τραμπουκισμό συνδικαλιστών στο υπουργείο Εργασίας με σκοπό να χαθούν τα στοιχεία από την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων
Η κα. Γεροβασίλη επισήμανε ότι εντός του Νοεμβρίου θα προκηρυχθούν οι θέσεις προϊσταμένων γενικών διευθύνσεων (πέραν των διευθύνσεων οικονομικού/διοικητικού που έχουν ήδη προκηρυχθεί), καθώς και των διοικητικών γραμματέων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης