Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας: Ο Θεοδωράκης θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του Ποταμιού στο συνέδριο του Νοεμβρίου

Τσιόδρας: Ο Θεοδωράκης θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του Ποταμιού στο συνέδριο του Νοεμβρίου
Παρά τις διαφορετικές απόψεις στο θέμα των συνεργασιών, το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές είπε ο κ.Τσιόδρας
Την θέση ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του Ποταμιού στο συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί στις 3 και 4 Νοεμβρίου διατύπωσε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Τσιόδρας υποστήριξε πως παρά τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος για τις πολιτικές συμμαχίες και συνεργασίες, «το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομα στις ερχόμενες εκλογές».
Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΝΔ  που εντάθηκε μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη για την έξοδο από τα μνημόνια, ο κ.Τσιόδρας τόνισε ότι «γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα τοπίο άσπρου-μαύρου».
Όπως είπε, η πόλωση αυτή εξυπηρετεί την κυβέρνηση την οποία κατηγόρησε ότι δεν μπορεί να μιλά για προοδευτικό πόλο ενώ συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ ενώ επέρριψε ευθύνες στο ΣΥΡΙΖΑ  για το πολιτικό κλίμα των τελευταίων ημερών.
Ο κ.Τσιόδρας καταλόγισε στον πρωθυπουργό έλλειψη αυτοκριτικής στο διάγγελμα του και διχαστικό λόγο, ενώ όσον αφορά τις συμμαχίες, παρέπεμψε στο συνέδριο του Νοεμβρίου όπου, όπως είπε, θα απευθυνθεί κάλεσμα σε φιλελεύθερες κεντρώες δυνάμεις.
«Το Ποτάμι πρέπει να ενισχύσει το πολιτικό του στίγμα» υποστήριξε ο κ.Τσιόδρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης