Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αθανασίου για Novartis: Πρόκειται για διεθνές σκάνδαλο αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις για εμπλοκή πολιτικών

Αθανασίου για Novartis: Πρόκειται για διεθνές σκάνδαλο αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις για εμπλοκή πολιτικών
Ο κ.Αγγελής πιέστηκε να καθοδηγήσει την υπόθεση στην ενοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης και αντέδρασε είπε ο κ.Αθανασίου
Την θέση ότι η υπόθεση της Novartis είναι ένα διεθνές σκάνδαλο της φαρμακευτικής με άλλες εταιρίες, γιατρούς και φαρμακοποιούς διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Χ. Αθανασίου, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις για εμπλοκή πολιτικών προσώπων.
Αναφερόμενος στις καταγγελίες του Γ. Αγγελή και μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Αθανασίου έκανε λόγο για κινήσεις που θα έπρεπε να γίνουν με περισσότερη διακριτικότητα.
«Αυτό που γίνεται δεν ωφελεί ούτε την ίδια τη Δικαιοσύνη, ούτε τους δικαστικούς λειτουργούς και προκαλεί ανησυχία στον λαό.
Οι κινήσεις θα έπρεπε να γίνουν με διακριτικότητα αλλά κάποιες φορές πρέπει να αμύνεσαι για να διαφυλάξεις το κύρος σου» είπε ο κ.Αθανασίου, ο οποίος εκτίμησε ότι ο κ. Αγγελής πιέστηκε να καθοδηγήσει την υπόθεση στην ενοχοποίηση των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης και για αυτό αντέδρασε.
Αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis ο κ.Αθανασίου μίλησε για φιάσκο με τη μία υπόθεση μετά την άλλη να μπαίνει στο αρχείο και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια χειραγώγησης και εργαλειοποίησης .
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εξεταστικών με κυβέρνηση ΝΔ σημείωσε ότι δεν πρέπει να γίνει στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης