Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Δίνουμε άμεση λύση στη στέγαση των κατοίκων πληγέντων περιοχών – Είμαστε εδώ όλοι μαζί

Πέτσας: Δίνουμε άμεση λύση στη στέγαση των κατοίκων πληγέντων περιοχών – Είμαστε εδώ όλοι μαζί
"Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είμαστε εδώ, όλοι μαζί, κυβέρνηση, περιφέρεια και δήμοι", τόνισε ο Στ. Πέτσας
Σχετικά Άρθρα

«Δίνουμε άμεση λύση στη στέγαση των κατοίκων, αφού εκτός από τις σκηνές, τους παραδίδουμε σήμερα και τα 37 τροχόσπιτα», υπογράμμισε κατά την επίσκεψή του στο Ζάρκο του δήμου Φαρκαδόνας, που επλήγη από τους πρόσφατους σεισμούς, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στ. Πέτσας.
Πρόσθεσε ότι «μέσα στην εβδομάδα θα μεταφέρουμε και τους οικίσκους για τα χωριά Δαμάσι, Μεσοχώρι και Ζάρκο. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είμαστε εδώ, όλοι μαζί, κυβέρνηση, περιφέρεια και δήμοι».
Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός δήλωσε ότι «οι δήμαρχοι να είναι έτοιμοι να μας υποδείξουν τους χώρους και να τους προετοιμάσουν» ώστε ηλεκτροδότηση, ύδρευση και αποχέτευση να είναι έτοιμα, αφού τα 37 τροχόσπιτα είναι πλέον στην περιοχή.
Σημειώνεται ότι ο κ. Πέτσας συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη στο Ζάρκο, στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο αντινομάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, δήμαρχοι της περιοχής και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στο Μεσοχώρι

Προηγήθηκε η επίσκεψη του κ. Πέτσα στο Μεσοχώρι, όπου συνομίλησε με κατοίκους του χωριού, ενώ επιθεώρησε τους χώρους όπου θα στηθούν τροχόσπιτα και μέχρι την Κυριακή 7/3 θα έχουν ολοκληρωθεί και οι υποδομές με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ύδρευσης και αποχέτευσης.
Ο κ. Πέτσας άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων που έχασαν τα σπίτια τους από τους σεισμούς και τους ζήτησε να κάνουν υπομονή, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση είναι δίπλα σας».
Επίσης, επισκέφτηκε τον κατεστραμμένο ναό του Αγίου Δημητρίου στο Μεσοχώρι ο οποίος έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, ενώ μετέβη και στη γέφυρα του Τιταρήσιου ποταμού, όπου συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας Θεσσαλίας επισκευάζουν τις ζημιές που προκλήθηκαν από δυο μεγάλους σεισμούς και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 6/3 θα δοθεί προς χρήση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης