Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΜέΡΑ 25: Ντροπιαστική και εξευτελιστική η εικόνα Πλακιωτάκη στο ντοκιμαντέρ «Black Trail»

ΜέΡΑ 25: Ντροπιαστική και εξευτελιστική η εικόνα Πλακιωτάκη στο ντοκιμαντέρ «Black Trail»
«Δεν μας προκαλεί λοιπόν καμία εντύπωση ο άλαλος υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης, αφού αυτή είναι η εικόνα των λούμπεν yesmen που μας κυβερνούν», αναφέρει το ΜέΡΑ 25
Σχετικά Άρθρα

«Ντροπιαστική και εξευτελιστική η εικόνα του υπουργού Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη σε ντοκιμαντέρ για τα "μαύρα φουγάρα" των εφοπλιστών, μεταξύ των οποίων οι αδερφοί Λασκαρίδη, που τα πλοία τους ελέγχονται για βρόμικο αποτύπωμα στην Ανταρκτική», αναφέρει το ΜέΡΑ 25 σε ανακοίνωσή του.
Το ΜέΡΑ 25 τονίζει ότι «η εικόνα αυτή του υπουργού της κυβέρνησης τού κ. Μητσοτάκη,, αλλά και ο "τρόπος" απάντησης του εφοπλιστή Πάνου Λασκαρίδη είναι χαρακτηριστικά της χρεοδουλοπαροικίας η Ελλάς, όπου η ντόπια και ξένη παρασιτική ολιγαρχία ανθεί, μεταξύ της οποίας και οι Έλληνες εφοπλιστές με σκανδαλώδεις φοροαπαλλαγές, στις πλάτες βεβαίως του ελληνικού λαού».
Προσθέτει ότι «πρόκειται για τους ίδιους ολιγάρχες που δώρισαν τα μίνι παγουρίνο για τα σχολεία στην κυρία Κεραμέως, αλλά και στους οποίους ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ φροντίζουν να μεταφέρουν το καζίνο από την Πάρνηθα στο Μαρούσι».
Καταλήγοντας, το ΜέΡΑ25 αναφέρει ότι «δεν μας προκαλεί λοιπόν καμία εντύπωση ο άλαλος υπουργός Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκης, αφού αυτή είναι η εικόνα των λούμπεν yesmen που μας κυβερνούν, όταν αυτοί δεν βγαίνουν σε κάποιο μέσο της λίστας Πέτσα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης