![Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Κοινωνική ενότητα η απάντηση στον λαϊκισμό](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/2d1f16b07b84091f3317d7e9c40879c5_XL.jpg)
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για την 21η Απριλίου
«Πενήντα πέντε χρόνια από το ξέσπασμα της δικτατορίας στην Ελλάδα, η 21η Απριλίου 2022 έρχεται να υπογραμμίσει πως η δοκιμασία της Δημοκρατίας μπορεί να αλλάζει μορφές», έγραψε σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Ο αυταρχικός δεσποτισμός επιτίθεται σήμερα στην ελεύθερη πολιορκημένη Ουκρανία.
Ενώ σ' όλες τις χώρες ο λαϊκισμός διακινεί ξανά δήθεν εύκολες απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις. Προτείνοντας ανύπαρκτες λύσεις σε υπαρκτές προκλήσεις.
Η απάντησή μας, λοιπόν, δεν μπορεί να είναι άλλη από την ενότητα της κοινωνίας στη βάση της αλήθειας. Από τη διαρκή αναβάθμιση του κοινοβουλευτισμού. Και από την καθημερινή προσπάθεια να προοδεύει η Ελλάδα και να ευημερούν οι Έλληνες».
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών