Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η επιστροφή του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ μετά από 3 χρόνια - Το ραντεβού με Ανδρουλάκη και η ομιλία

Η επιστροφή του Ευάγγελου Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ μετά από 3 χρόνια - Το ραντεβού με Ανδρουλάκη και η ομιλία
Στο Συνέδριο θα δώσει το παρών και ο Κώστας Σημίτης ο οποίος θα μιλήσει στο Συνέδριο την Παρασκευή 20/5, μετά την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη
Με ομιλία στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ μετά από απουσία 3 χρόνων. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρόεδρος, είχε αποχωρήσει ουσιαστικά από το κόμμα του, μετά από διαφωνία με τη Φώφη Γεννηματά.
Ο μεν Ευάγγελος Βενιζέλος διεκδικούσε να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, η δε Φώφη Γεννηματά του το αρνήθηκε, ζητώντας του να είναι υποψήφιος με σταυρό στη Θεσσαλονίκη.
Τώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιστρέφει και θα μιλήσει και στο Συνέδριο.
Προηγήθηκε τετ α τετ του Νίκου Ανδρουλάκη με τον κ. Βενιζέλο, στο γραφείο του δεύτερου στο κέντρο της Αθήνας. Ηταν η πρώτη συνάντηση των δυο από την ημέρα εκλογής του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και στη διάρκειά της επισγραγίστηκε .
Είχε προηγηθεί ένα δίωρο δείπνο του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον "άσπονδο φίλο" του Γιώργο Παπανδρέου, καλεσμένοι και οι δυο της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά για τις εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Στο Συνέδριο θα δώσει το παρών και ο Κώστας Σημίτης ο οποίος θα μιλήσει στο Συνέδριο την Παρασκευή 20/5, μετά την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης