Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι 4 δύσκολες «αποστολές» για τις νεαρές «γαλάζιες» κυρίες – Πρόθεση Μητσοτάκη να ανανεώσει την επόμενη Κ.Ο.

Οι 4 δύσκολες «αποστολές» για τις νεαρές «γαλάζιες» κυρίες – Πρόθεση Μητσοτάκη να ανανεώσει την επόμενη Κ.Ο.
Δύσκολη αποστολή για τη Σοφία Νικολάου αλλά και για τη Νέα Δημοκρατία μετά τις πυρκαγιές στην Βόρεια Εύβοια
O Πρωθυπουργός αποφάσισε να ενισχύσει την επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας με περισσότερες γυναίκες και κυρίως με ακόμα περισσότερα νέα πρόσωπα.
Ετσι με απόφασή του και στο πλαίσιο των αλλαγών που θέλει να κάνει στο κόμμα αποφάσισε να κατεβάσει υποψήφια στην Α εκλογική περιφέρεια Πειραιώς την Δόμνα Μιχαηλίδου που είναι υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Το όνομα της είχε «παίξει» και για την Α' Αθήνας αλλά τελικά έγινε αντιληπτό ότι η Α' Αθήνας είναι μία δύσκολη περιφέρεια και με κόσμο που έχει παγιώσει τη προτίμησή του σε πρόσωπα.
Επίσης, στο Δυτικό Τομέα της Αθήνας, περιφέρεια που «νοσεί» η Νέα Δημοκρατία λόγω χαμηλόμισθων λαϊκών στρωμάτων αποφάσισε να κατεβάσει την Μαρία Συρεγγέλα η οποία είναι υφυπουργός για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια. Η κ. Συρεγγέλα είναι ένα νέο στέλεχος αλλά με ιστορία στο κόμμα αφού δραστηριοποιείται από μικρή στη ΝΔ. Η προσθήκη της θα είναι καταλυτική για την ενδυνάμωση του ψηφοδελτίου.
Όπως και η Σοφία Ζαχαράκη, υφυπουργός Τουρισμού η οποία θα κατέβει στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής έχοντας, βέβαια, να αντιμετωπίσει μεγαθήρια σε μία αχανή και δύσκολη περιφέρεια. Η κ. Ζαχαράκη είχε κοιτάξει μήπως κατέβει και στο νομό Ευρυτανίας, περιοχή όπου κατάγεται, αλλά τελικά προτιμήθηκε αυτή η περιφέρεια.
Επίσης, η δικηγόρος και πρώην γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου έχει πάρει εντολή να κατέβει στο νομό Εύβοιας. Είναι μία δύσκολη αποστολή, όχι μόνο για την ίδια αλλά για τη Νέα Δημοκρατία μετά τις πυρκαγιές στην Βόρεια Εύβοια. Υπάρχει δυσαρέσκεια και οι πολίτες περιμένουν τα έργα αποκατάστασης αλλά και επενδύσεις σύμφωνα με το σχέδιο του ορισθείσα από την κυβέρνηση Στ. Μπένου.

Σ.Π.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης