Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το ξέσπασμα Πατέλη για τα ομοφοβικά δημοσιεύματα και τις επιθέσεις εναντίον του - Τον αποκαλούν «Αλεξία»

Το ξέσπασμα Πατέλη για τα ομοφοβικά δημοσιεύματα και τις επιθέσεις εναντίον του - Τον αποκαλούν «Αλεξία»
Άλλα πρωτοσέλιδα μάλιστα συνδέουν την προσωπική του ζωή με τα οικονομικά, γράφοντας ότι «περικοπές προανήγγειλε θρασύτατα ο (γκέι) σύμβουλος του Κυριάκου, Αλέξης Πατέλης – Επιδρομή στους συνταξιούχους»

Ο Αλέξης Πατέλης με ανάρτησή του στο Twitter παραθέτει όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων εκείνων που κάνουν λόγο για τον «gay οικονομικό σύμβουλο του Πρωθυπουργού», που τον έχουν χαρακτηρίσει ως «επενδυτή στον gay έρωτα», ενώ εφημερίδα αναφέρεται σε εκείνον με άθλιο τρόπο, αποκαλώντας τον μέχρι και «Αλεξία».

Άλλα πρωτοσέλιδα μάλιστα συνδέουν την προσωπική του ζωή με τα οικονομικά, γράφοντας ότι «περικοπές προανήγγειλε θρασύτατα ο (γκέι) σύμβουλος του Κυριάκου, Αλέξης Πατέλης – Επιδρομή στους συνταξιούχους».
Ο επικεφαλής Οικονομικός Σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολιάζει στην ανάρτησή του ότι «όσοι θεωρούν ότι η ελευθερία του Τύπου έχει περιοριστεί στην Ελλάδα, παραθέτω μερικά μόνο πρωτοσέλιδα εφημερίδων.
Ας αρχίσουμε με αυτό το “στολίδι” που δημοσιεύτηκε αφότου εμφανίστηκα δημόσια ως ο ομοφυλόφιλος σύμβουλος του Πρωθυπουργού».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης