Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Το πραγματικό «καλάθι της νοικοκυράς» αδειάζει, ενώ τα σεντούκια των καρτέλ ξεχειλίζουν από τα υπερκέρδη

Ελληνική Λύση: Το πραγματικό «καλάθι της νοικοκυράς» αδειάζει, ενώ τα σεντούκια των καρτέλ ξεχειλίζουν από τα υπερκέρδη

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα στείλουν την «κυβέρνηση των αρίστων», στον κάλαθο των αχρήστων, όπου και ανήκει», σημειώνει η Ελληνική Λύση

Σχετικά Άρθρα

«Το περιβόητο «καλάθι της νοικοκυράς» είναι άλλη μία λαϊκίστικη «πομφόλυγα» της κυβέρνησης για να καλύψει επικοινωνιακά τις εγκληματικές της αστοχίες και την παροιμιώδη ανικανότητα της», υπογραμμίζει η Ελληνική Λύση.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, «η αλήθεια είναι ότι το πραγματικό «καλάθι της νοικοκυράς» αδειάζει, ενώ τα σεντούκια των καρτέλ ξεχειλίζουν από τα υπερκέρδη. Αν δεν μειωθεί ο ΦΠΑ στα βασικά προϊόντα και την ενέργεια, εάν δεν επιβληθεί πλαφόν στις τιμές του ρεύματος και των καυσίμων, εάν δεν αξιοποιηθεί ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας και δεν συναφθούν μακροπρόθεσμα συμβόλαια με αξιόπιστους, μη εχθρικούς προμηθευτές φυσικού αερίου και πετρελαίου, οι συνέπειες για την Ελλάδα και τους Έλληνες θα είναι ολέθριες».
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα στείλουν την «κυβέρνηση των αρίστων», στον κάλαθο των αχρήστων, όπου και ανήκει», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης