Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Αίτημα για αναβολή της δικαστικής απόφασης για την προφυλάκιση ή όχι έως την Τρίτη 20/12

Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Αίτημα για αναβολή της δικαστικής απόφασης για την προφυλάκιση ή όχι έως την Τρίτη 20/12
Μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στη λήψη της απόφασης λόγω απεργίας των δικαστικών υπαλλήλων είπε ο κ.Δημητρακόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Αίτημα να αναβληθεί έως την ερχόμενη Τρίτη 20/12 η απόφαση του προδικαστικού συμβουλίου του Βελγίου που θα κρίνει την προφυλάκιση ή όχι της Εύας Καϊλή για το Qatar Gate αναμένεται να υποβάλλουν οι δικηγόροι της, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος της στην Ελλάδα, Μ. Δημητρακόπουλος.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Δημητρακόπουλος τόνισε ότι μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στη λήψη της απόφασης, μια και σήμερα απεργούν οι δικαστικοί υπάλληλοι στο Βέλγιο.
«Θα μπορούσε να βγει η απόφαση ερήμην της.
Ωστόσο, τη συμβούλευσα να βρίσκεται η ίδια στο δικαστήριο και να δώσει τη μάχη της» είπε ο κ.Δημητρακόπουλος, αναφέροντς πως τα τελευταία δύο 24ωρα είχε πολύωρη επικοινωνία με την κα. Καϊλή καθώς της δόθηκε η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας με το δικηγόρο της.
Σχετικά με το ακριβές χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο σπίτι της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι δεν μπορεί να το αποκαλύψει καθώς εντάσσεται στο απόρρητο που ισχύει στην προδικαστική διαδικασία ενώ επανέλαβε ότι η ίδια δεν γνώριζε ότι υπήρχαν χρήματα σπίτι της και όταν τα ανακάλυψε είπε στο σύντροφό της «να μεταφερθούν και να πάνε στον ιδιοκτήτη τους».
Επίσης ο Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι στην προσπάθεια απομάκρυνσης των χρημάτων, ενεπλάκη στην υπόθεση ο πατέρας της Εύας Καϊλή ο οποίος ανέλαβε να τα μεταφέρει στον ιδιοκτήτη τους, τον οποίο και δεν κατονόμασε, επικαλούμενος και πάλι το απόρρητο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης